sunnuntai 17. tammikuuta 2010

saturday pics

olen jo ovenraossa lähdössä vanhempien luokse rullaamaan järjettömät määrät sunnuntaisushia, mutta sitä ennen vielä muutama kuva eiliseltä. vesi ja karpalomehu painotteinen nestetankkaus kannatti ainakin näin aamuisesti tarkasteltuna.

koska kaapissa alkaa olla nyt se tilanne, että iltapukimet ovat kovin vähissä, pääsi pitsipaita taas käyttöön - mutta nyt ainoastaan mustan bustierin päälle puettuna, aivan kuten alunperin haaveilinkin. lisänä vain napakka trikoohame, punaiset huulet ja louboutinin nilkkurit. valehtelisin jos sanoisin, ettei läpikuultava pitsi aiheuttanut puheensoriinaa nurkkapöydissä, mutta sehän oli vain ja ainoastaan odotettavissa.

Kysynkin siis sopiiko läpikuultava pitsi alusvaatteiden päälle puettuna teidän pirtaanne ?

lokoisaa sunnuntaita kuomat !translation // a few pics from last night. I was wearing my new fave lace shirt with just a black bustier underneath, a black skirt, Louboutin booties and a vintage Chanel bag. in your opinion, do you think the transparent lace is a bit too much or just what the otherwise boring outfit needed ?

22 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Pitsipaita näyttää mun mielestä just parhaimmalta tolleen, että rintsikat pilkottaa alta. Tyylikäs kokonaisuus, enkä kyllä muuttas tosta asusta mitään.:)

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Tuo yhdistelmä näyttää hyvältä, vaikka voi vain kuvitella millaista kihinää asu herättää suomalaisissa. :) Toki tuollaista yläosaa ei ihan joka kropalle suosittelisi, lopputulos vois olla jotain ihan muuta erilaisilla rintsikoilla tai sen kokoisella rintavarustuksella et tissiä näkyis reippaasti enemmän.

Olen suht uusi lukija täällä, jostain törmäsin blogiisi jokin aika sitten. Nyt flunssaisena viikonloppuna on ollut aikaa lojua koneella ja selailin läpi koko blogin. :) Vähän jäi kyllä vaivaamaan miten ihmeessä olet onnistunut tekemään näin mahtavan nutturan, haluisitko jakaa vinkkisi?

Sara kirjoitti...

Se riippuu tosi paljon henkilöstä ja yhdistelystä, näyttääkö hyvältä, rumalta vai halvalta. Mutta you rock it girl! Asu on tosi tyylikäs, mutta tietenkin 97% suomalaisista tuijottaa ihmeissään ja haukkuu.. Suomalaiset on tyhmiä :D

Jii kirjoitti...

Ihan kuten yllä on kommentoitukin, riippuu pitsin käyttäminen ainoastaan alusasujen kanssa paljon siitä, mitä asusteita ja muita vaatteita siihen yhdistää. Tuo sun kokonaisuus on kyllä 10+. Lisäksi ehdottoman tärkeää on asenne, moisessa kokonaisuudessa ei sovi hiiviskellä nurkissa. Onneksi me kaikki tiedetään, että sulla kyllä riittää (tervettä) itsetuntoa kantaa toi kunnialla. ;)

Lola kirjoitti...

Omasta mielestäni läpikuultava pitsi ja alta läpi paistavat alusvaatteet ovat ok, mikäli niiden kantaja näyttää tyylikkäältä. Ei siis miltään kulmakuppilan lissulta. Vaati toki kanttia pukeutua niin, mutta kohdallasi se mielestäni toimii! :)

Mistä muuten olet hankkinut Louboutinisi? :)

Elsa kirjoitti...

I really like this outfit on you. Don't look slutty because you match your lace top with classic basics.

Nimetön kirjoitti...

Vaatii todellakin rohkeutta sujauttaa rintsikat läpikuultavan pitsipaidan alle, mutta tässä tapauksessa se mielestäni toimii vallan hyvin. Niinkuin aikaisemmin on kirjotettukin jonkun muun päällä tämä viritelmä voikin viestittää jotain muuta kuin tyylikkyyttä. But i like it!

Nimetön kirjoitti...

noin määki oon aina pitsipaitaani käyttäny :)

oona kirjoitti...

Rohkeutta toi asu sisäls ihan varmasti ! sitä sulla taitaa muutenkin riittää (-:

Tosi upea asu ja kaikki ihan täydellisesti yhdistetysti !

Nimetön kirjoitti...

Noin se pitsipaita pitääki pukea, ehdottomasti !! Tosin aika blaah kokonaisuus. olisit vaikka vetäny nahkabyysat tai A linjasen lyhyen mekon!

Nimetön kirjoitti...

sun päällä kaikki näyttää hyvältä. :) mut ehkä muiden kokeilevien kannattaa muistaa ainakin istuvat alusvaatteet, en usko et näyttää kovin kauniilta jos tissit pursuilee rintsikoista ja pitsien välistä. :-D

Nimetön kirjoitti...

Mielestäni näyttää todella hyvälle tuo paita- ja alusvaate- yhdistelmä. Ja jos vaan osaa kantaa itsevarmasti vaatteet niin näyttää hyvälle. Lisäksi olet ihminen jonka päällä kaikki vaatteet luultavasti näyttää hyvälle. Itse olen asunut joskus kymmenen vuotta sitten Jklssä ja mielestäni monet ihmiset tuijottavat jos on jotenkin erikoisemmat vaatteet joka on mielestäni sinäänsä hieman ahdistavaa. Samanlailla minä voisin suputella ja tuijottaa jonkun "juntin" vaatteita. ARgh...

Mutta oon iloinen, että kirjoitat tätä blogia, koska tämä on lähes ainoita blogeja missä on oikeasti tyyliä, eikä jotain perus gt/hm- tavaraa :) Ja ihania noi sinun kirpparilöydöt :)

Nimetön kirjoitti...

Ei imartele sun vartaloa tuo asu, kaunis asu kuitenkin muuten. Naurustasi paistaa teennäisyys, onko tekaistu tilanne vai nauratko kuvassa aidosti?
Miksi olet ottanut kommenttien valvonnan käyttöön? Luin aiempia tekstejä, missään ei ole sinua varsinaisesti haukuttu, kritisoitu vain.

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kommenttien valvonta on juuri siitä syystä otettu käyttöön että pystyn kontrolloimaan paremmin kommenttilootan tarinointia - siihen kun blogin kirjoittana minulla on täysi oikeus.

Mitä tulee kommenttien asiallisuuteen, niin muut kuin minä ei näe niitä kommentteja, jotka olen poistanut. Oli kommenttienvalvonta päällä tai ei. Joten nämä suoranaiset haukut ovat jääneet siis pitkälti vain minun tietooni.

Ja mitä tulee kysymykseen kuvien teennäisyydestä, niin harvoinpa nämä blogikuvat ovat kovinkaan spontaaneja :)

Lotta kirjoitti...

Voih, kumpa mäkin voisin pitää pitsipaitojani noin!

Heidi kirjoitti...

Toi on kivan näkönen asu:)

Nimetön kirjoitti...

totta kai sopii ja toi sun asu on ihana :)

Anna-Maria kirjoitti...

Hyvältä näyttää! 90- luvulla pitsipaitaa nimenomaan pidettiin niin, että rinstikat näkyi alta. Olin tuolloin about yläasteikäinen, eikä kukaan ajatellut sen olevan rivoa. Tästä samaisesta combostahan nousi ihan kauhea haloo ja haukkuminen jokin aika sitten Nelliinan blogissa, kun Niinalta näkyi rintsikat pitsipaidan alta (voi kauheaa!:D). Kuitenkin jengi voi kesällä kävellä bikinitopissa kaupungilla, joten en tajua mitä hirveätä satunnaisessa alusvaatteiden näkymisessä sitten on (varsinkin paidan alta, hmmm)?

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja kuten edelläkin on todettu, niin olet kyllä todella aina tyylikäs ja chich!

Hienosti myös suhtaudut anonyymien asiattomaan inininään, hyvä Piret. :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

oho, en näköjään osaa kirjoittaa eli *chic

mut eiköhän pointti tullut joka tapauksessa selväksi, eli lopetan spämmäämisen.:)

Laura kirjoitti...

olen täysin samaa mieltä kuin Anna-Maria. on täysin naurettavaa, että ihmiset nostavat hirveän haloon siitä jos rintsikat näkyy. ja kuitenkin ovat täysin sama asia kuin bikinit:D itselläni on sellainen paita, jossa on halkio selässä ja josta sitten rintsikoiden takaosa näkyy. Olen itse aivan rakastunut tähän paitaan, ja hirveästi se on kyllä herättnyt huomiota, enkä kyllä todellakaan ymmärrä miksi. Tottakai se tekee itselle sitten kiusallisen olon kun tuntuu että kaikki tuijottaa.Mutta mietin sitä siltä kannalta, että itseäni vartenhan mä pukeudun ja se paita päällä olo on seksikäs:) Tietysti maku asioista ei voi kiistellä mutta täysin typerää nostattaa hirveää haloota sellaisesta asiasta. joten ei muutakun go for it! näyttää kivalta. PS. paidassahan ei olisi mitään ideaa toisaalta jos rintsikat eivät näkyisi.

Nimetön kirjoitti...

Voi kyllä, yhdistelmä on hieno! Käytin samaisen kaupungin iltariennoissa jo vuosi sitten yhdistelmää pitsipaita-rintsikat ja supinaa kuului... Mutta sehän on vain hauskaa! :D