tiistai 19. tammikuuta 2010

been busy

sitten sunnuntain lepopäivän en ole ennättäyt tekemään tasan mitään muuta, kuin töitä - ja yhden hyvin hätäisen alennusostoksen, jota nyt odotan kieli vyön alla saapuvaksi, toivoen että koko olisi sopiva. pahoittelen siis radiohiljaisuutta, mutta kyllä tämä tästä vielä tokenee.

laukun hankinta on yhä ajankohtainen, mutta ankara tiedustelu on osoittanut, että hinkumani Chloen Gemma bag on yksinkertaisesti myyty loppuun - ihan joka paikasta. ei auta kuin nöyrin mielin etsiä uusi silmäterä. Kiitos silti kaikille, jotka laittoivat vinkkinsä peliin Gemman löytymiseksi ! alkuperäinen suunnitelmahan oli hankkia nimenomaan suuri arkilaukku, mutta mieli on ehtinyt jo houkuttua pienistä ja siroista kesäveskoistakin..

Muistutan samaan hengenvetoon vielä Mintun blogissa käynnissä olevasta muotiviikkoskabasta, jossa valitaan teidän äänienne perusteella yksi kotimainen bloggari tekemään reportaasia paikan päälle.  omat suosikkini kyseiselle reissulle olisivat ansaitusti johdossa oleva Aurora tai vaihtoehtoisesti You Feelin It- blogin Petra. molemmilta löytyisi silmää poimia kaikki tähdellisimmät yksityiskohdat meidän kotoa käsin muotiviikkoja seuraavien iloksi. äänestysaika päättyy perjantaina klo 21.00.3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kannattaa välillä katsastella japanilaista Diabro.Net -merkkituotenettikauppaa, jos sattuisi ilmestymään sinne. He myyvät mm Chloén laukkuja ja paljon muuta kivaa, ja siellä on aina jonkinnäköinen alennusmyynti käynnissä :)

-Krisuli-

Nimetön kirjoitti...

ooh ite just kuolailin tota wangia ja onnistuin kehittämään siitä jo kunnon pakkomielteen! tollanen pussukka laukku on ehottomasti ainakin oma kevään -pakko-saada-tuote!! voi kevät tule jo pian... :D

Aurora kirjoitti...

Kiitos ihana! :) Petra olisi huikea valinta myös muotiviikoille, toivon mukaan hän pääseekin mukaan toista kautta! Ja Wang-mokkapussukka tarvitaan, todellakin..