keskiviikko 9. joulukuuta 2009

giant topknot

päälaelle nostettu jättinuttura on alkanut viimeaikoina miellyttämään kovasti. varsinkin, kun olen oppinut suhteellisen lyhyet hiukseni kietomaan niin, että nutturaan oikeasti tulee volyymia. kiharoiden, sotkutukan ja sivuheittojen jälkeen tämä tuntuu jotenkin ihastuttavan siistiltä - eikä kasvonpiirteet huku naamalle valuvien suortuvien taakse.

vielä jos hiuksiin saisi kymmenen senttiä pituutta lisää, saisi nutturasta oikeasti huikean. omani kun on tasan kuohkea ja suuri vaan etupuolelta katsottuna..


12 kommenttia:

iia kirjoitti...

hei ihanainen nyt vinkit kehiin! kerros miten saat siitä tuollaisen ison ja kuohkeam? itsellänikin on hiukset olkapäille, ja säälittävä nysä niskassa kyllä kalpenee ton sun palleron rinnalla!

Lotta kirjoitti...

Minä kanssa täällä huudan vinkkejä! Mulla on saman pituiset hiukset kun sulla, mutta hieman ohuemmat tosin. Pidän usein pikkumyy-nutturalla, mutta olisi ihanaa jos sen saisi noin muhkeaksi, mulla se yleensä jää pieneksi palleroksi...
Olisi kiva saada vinkkiä miten saat tuon niin kuohkeaksi? Muotovaahtoa, kiharratko? Kerro salaisuutesi! <3

Nimetön kirjoitti...

Muistuu mieleen yläaste/lukio ajoilta samainen nuttura. :)

Aurélie kirjoitti...

you're beautiful!

Idu kirjoitti...

Aivan ihana!
Jä täällä kans yks anomassa vinkkejä juuri sen pöhkeyden toivossa.. :)

mimmi! kirjoitti...

hahaa, pongasin sut tänään jyväskylän kauppakadulta, kun ihmettelin, mitä kadulla norkoileva remppajengisakki kohisee.
aloin pankkiautomaatilla kuunnella, kun ne raksaäijät jupisivat siinä farkkushortseista ja leoparditakista ja kun katsahdin niiden suu auki tähyämään suuntään - thädää säähän se siellä viiletit :D

Lilou kirjoitti...

Upea nutturainen! Mitäs luulet, toimisiko malli pitkässä tukassa, jotenkin en i-ki-nä saa kunnon palloa kasaan! -laita nyt ihmeessä meille ohjetta kaunokainen :)

Nimetön kirjoitti...

mää en ymmärrä miten oot saanu noi hiukset noin ihanasti! kerro kerro kikkasi! :)

Oona kirjoitti...

vau, tuosta nutturasta täytyy saada postaus ! :)

Jenni / North and South kirjoitti...

hehe, itsellä riittää pituutta ja tuuheutta mut täydellisen nutturan metsästys jatkuu aina vaan! :D

toi sun tukan väri on muuten ihan mielettömän makee!

Siru kirjoitti...

Toihan on jo niin lähellä täydellisyyttä kun tuollainen saa olla! Itse en osaa pikkumyy -nutturaa, vaikka kovasti välillä koitan, liukkaat hiukset ei pysy paikoillaan riittävän kauaa.

juliet xxx

Unknown kirjoitti...

Täällä taas yksi joka toivoo, että tekisit tuosta nutturakampauksesta vaikka postauksen, missä opettaisit tekemään ton :)))