perjantai 15. tammikuuta 2010

tgif

tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotain niin hienoa, ettei malta sovittelulta edes kotiin saakka - uutukainen on saatava välittömästi käyttöön. tänään sovittaessani JC:ssä  juuri myymälöihin saapuneita etunahkaisia legginsejä, en saanut niitä enää tahdon voimalla riisuttua. aamulla päälle puetut nahkahousut pääsivät pussiin ja uudet byysat välittömästi käyttöön. ja nyt puolipäivää housuissa oleskeltua olen täysin varma, että pääsevät käyttöön myös huomenna.

josko saisin huomenna päivänvalossa otettua todenmukaisemman kuvan housuista - salamalla sisätiloissa kuvattuna kun poloiset näyttävät jopa aavistuksen irstailta.


kaiken kaikkiaan hurja päivä takana. tuplatyöt ja muutama luento takana ja ainoa houkutus iltapalan lisäksi on untuvapeittoon kääriytyminen. mutta jos siellä juhlitaan, niin ottakaahan toisellekin jalalle ! itse maleksin koko viikonlopun rauhassa ja rentona.
translation// my new leather patch leggings from JC. probably the most comfy pair of pants Ive ever owned. they have just arrived in stores and cost only 24,90€. got a feeling they run out fast..

8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Onpas jännät. Näissä on enemmän särmää kuin "kokonahkaisissa". Tykkään. :)

maijja kirjoitti...

moikka!

kommasin joskus johonkin partypostaukseen ja kyselin "et kuka tuo tokavikakuvan tyttö on?"

nyt sitten katoin uudestaan niitä huvikseni kun lueskelin vanhoja juttuja, niin tämä tyttö on kuulema essi ja essi kysäisi että kuinkas niin.. :D

niiiiiiiin.. sitä mä vaan kun näytit jotenkin tutulta, mutta en asu jyväskylässä joten olen sitten varmaan jossain nähnyt jonkun samannäköisen. ellet ole ollut jossain sitten? vaivaa kun näyttää niin tutulta mut en saa päähäni et mistä :DDDD

ps.sori pitkä komma

Sassi kirjoitti...

wow, lace and wet look leggins are a gorgeous combination. love it!
X

Nimetön kirjoitti...

Rakastan noita!!! :) Millanen toi toinen osuus on, perus ohutta trikoota, paksumpaa vai farkkuleggaria...? :o

Jenni / North and South kirjoitti...

ooho! nahkahousukärpäsen purema (ai kauheeta mikä termi) iski tähän tyttöön jo joku aika sitten, joten ei kai tässä auta muu kun juosta lähimpään jc:hen mallailemaan!

Lilou kirjoitti...

hienot on! Itselläni on Ginan vastaavat, tykkään tosi kovasti, mutta mutta, mokomat "rypistyvät" polvien takaa inhasti tosi nopsaan, ja inhoan niin polvipusseja kuin niitä takaruttujakin.

Leppoisaa viikonloppua, täälläkin vain rentoillaan, ja vähän paahdetaan ehkä kouluhommia.

Henna kirjoitti...

Mä katselin noita kans muistaakseni eilen JC:ssä. Mahtavat!

Maria kirjoitti...

Menin ja ostin x) Ovat ihan mahtavat!