perjantai 15. tammikuuta 2010

need your help

jahkailuiltani onnistuin päästämään Raffaello-Network.comin alennusmyyneistä löytyneen mustan Chloen Gemma laukun näpeistäni, enkä enää onnistu löytämään vastaavaa laukkua mistään. tarvitsen nyt teidän apuanne, armaat lukijat. jos omaatte havaintoja kyseisen laukun liikkeistä, olkaa niin ystävällisiä ja jakakaa tietonne. Matches, Flannels, NAP, Saks etc.. kaikki tiedossani olevat nettiputiikit on koluttu ja yhtään veskaa ei löydy mistään. Varsinaisesti olen mustan version perässä, mutta vaalea passaa myös vallan hyvin. olen ikionnellinen jos onnistuisin avullanne laukun löytämään.

translation // I missed this gorgeous Chloe Gemma bag in Raffaello-Network.com sales, and now I just cant find it anywhere.  if you have any info about where to find this bag in any colour, please let me know. appreciate your help !


10 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Luoja mikä laukku ! Toivottavasti onnistut saamaan omasi jostain :)

Nimetön kirjoitti...

:D Mulla on sama laukku tähtäimessä. Ebay:stäkään ei löydy...

Piret kirjoitti...

Anonyymi: :)

trés chic: juu ebayssa ei ole ainuttakaan :D. Raffaello networkin alessa laukku oli vielä -30 % ja juuri kun olin tilaamassa niin "SOLD OUT". hermot tässä menee :)

Nimetön kirjoitti...

Voi itku!
Jos mä löydän sulle sen mustan niin saanko itse harmaan version? :D

Pidän silmät auki sen mustan varalta!

Bella kirjoitti...

Ah, on kyllä hirmu kaunis!:) Onnea etsintöihin ja toivottavasti löydät sen jostain!:)

Nimetön kirjoitti...

Huomasin että bahrainista sais, mutta epäilen että tiedosta ei ole oikeen apua huimien postikulujen ansiosta.. Äitini omaa kyseisen laukun eikä suostu antamaan sitä minulle, edes lainaan vaikka olen itkenyt silmäni verille ja rukoillut yöitä myöten ! Julmaa on maailma mutta toivottavasti löydät laukkusi :)

Nimetön kirjoitti...

http://www.polyvore.com/chloe_gemma_med_3s0746_khaki/thing?id=9878480

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&langpair=en%7Cfi&u=http://www.amazingbag.com/goods-7965-Chloe-Gemma-Med-Bag-Black-X2b17-12187.html

ei kyllä mitään tietoa onko noista mitään hyötyä mutta voihan sitä aina yrittää :D

Nimetön kirjoitti...

Tuo saitti ainakin myy feikkilaukkuja, hyi hyi!

Nuheila kirjoitti...

Kysylin laukusta yhdeltä laukkubloggarilta ja hän neuvoi soittamaan lähimpään Chloen liikkeseen.Nettikaupoissa ei taida tällä hetkellä löytyä.

Onnea etsintään!

Nuheila

Inaria kirjoitti...

Tama Laukku on mahtava. Ajattelin juuri, etta pitaisi hankkia uusi Laukku. Onnea etsintaan!

xx