tiistai 10. tammikuuta 2012

stuck

topakasti jumissa sisustushommissa - edelleen. joten rupatellaanpa viime päivien aikaansaannoksista näin kuvien muodossa.

1. nainen hommissa. maalasin keittiöstä yhden seinän mustalla liitutaulumaalilla - ja olin oikein ylpeä oivalluksestani paikata muutama maalituherrus mustalla kynsilakalla. vain nainen voi hoksata kynsilakkasudin nerokkuuden tällaisessa tilanteessa.

2.  rakastan kokata, leipoa ja häärätä keittiössä - tästä syystä halusin pedata itselleni parhaat mahdolliset tilukset lempipuuhalleni. nyt on yritit, kauhat ja mausteet kaikki passelisti käden ulottuvilla ja silmäkin lepää kauniissa seinässä.

3.  aiemmin omin käsin kelolankkutaustalle rakentamani sarvitaulu nostettiin sekin vihdoin eilen omalle paikalleen. valkea sänkymme löytyi hartaiden etsintöjen jälkeen Kodin1:sestä - nyt pitäisi vain saada aikaiseksi koko komeuden käsittely tekstiilinsuojasuihkeella, koska sängyn kangas on todella valkoinen ja suorastaan kirkuu teemukia läikähtämään pinnalleen..

4. kynttilöitä pitää löytyä joka nurkasta tähän aikaan vuodesta. vanhantavarankaupasta löytyneet kullatut viinipullonalustat sopivat loistavasti kynttilänalusiksi -  innostuin ideastani siinä määrin, että ostin kerralla kaikki aluset mitä käsiini sain. luonnollisesti.

5. makuhuoneen senkki löytyi viime lauantaina Tampereen ikeasta. hennon harmahtava pinta sopii loistavasti vaaleaan makuuhuoneeseen, kun täysin valkoinen taas ei olisi tullut kysymykseenkään. olen oikein tyytyväinen tähän hankintaan, vaikka kasaus olikin suoranaista helvettiä. mielestäni olisi suotavaa mainita, että jokaiselle laatikolle -vaikka identtisiltä tällaisen tallukan silmiin näyttääkin- on oma nimenomainen paikkansa. sitä sitten neljän tunnin kasauksen jälkeen kiinnostaa vaihdella lootien paikkoja keskenään kun aina tuntuu jokin vinksottavan väärään suuntaan.

6. kyökki uudelleen maalattuna. keittiön seinien alkuperäinen mintunvihreä sävy sattui silmään niin pahasti, että asialle oli ensi tilassa tehtävä jotain. nyt valkeaksi sudittuna, ja kontrastiseinällä piristettynä, keittiö uudistui oikeinkin hienoksi vähällä vaivalla.


tällaista tänään, mukavaa viikkoa  !! minä lähden töistä päästyäni yöpöytämetsälle..
16 kommenttia:

Martina kirjoitti...

Vau, teillä on todella upean ja persoonallisen näköistä :)

Unknown kirjoitti...

Hieno. Wau!

Nimetön kirjoitti...

No morjeeees. Ihan mielettömän upea, vaikka tiesinkin että sulla on varmasti silmää myös sisustukselle.

Nimetön kirjoitti...

uu, makkari etenkin on aika luksus :)
onko liian tungettelevaa kysyä minne päin suomea muutit (/muutitte?)?

Jii kirjoitti...

Todella upea ja ennen kaikkea persoonallisen näköinen koti!

Niina kirjoitti...

Mieletön mieletön mieletön - etenkin nuo sarvet! :) Näköjään teikäläisen täydellinen maku ei rajoitu vaan pukeutumiseen... ;)

Hanna ja Anni kirjoitti...

ihan mielettömän upeaksi on kämppä muotoutunut. inspiroi itseäkin uudistuksiin !

Sara kirjoitti...

Vautsi mitä kuvia! Ihana makkari ja keittiö teillä :)

??? kirjoitti...

tyylimuijan tyylikämppä @____@ upee !!

Nimetön kirjoitti...

saako kysyä missä asutte? Siis kaupungissa, en tarkoita udella kaupunginosia tai osoitteita sentään:D!!!

Mirka

lili marlee kirjoitti...

noi heppakynttilänjalat on niin ihania! kelpais kyllä minuleki. :)

Piret kirjoitti...

Martina: voi kiitos kaunis :)

Ursula: Kiitos :)

Anonyymi: kaikkeni olen ainakin projektiin laittanut ;)

Anonyymi: Jyväskylässä asutaan edelleen

Jii: kiitos ihana

Niina: hahaa voi kiitos :)

Hanna: ihanaa jos tästä sait inspiraatiota. olen itse ollut niin tohkeissani diy- projekteistani ja koko sisustustouhusta että mukavaa jos se luo kipinää muillekin

Sara: kiitos paljon

???: :)

Mirka: Jyväskylässä elelen edelleen

Lili marlee: no niin on, ja huikean helppo tehdä myös. muutama barbin hepo vaan kirpparilta ja maalaamaan ;)

Night at Vogue kirjoitti...

Todella kaunis lopputulos!

Nimetön kirjoitti...

Aivan ihania kuvia, tykkään tyylistäsi ja saan niistä inspiraatioita :) Tollasta sängyn päätyä olen katsellut pitkään, kuuluiko se tuohon sänkyyn vai ootko hankkinut sen erikseen jostain, mistä? Onnea uuteen kotiin =)

Piret kirjoitti...

Night at Vogue: kiitos :)

Anonyymi: mukava kuulla ! Sängynpääty kuuluu sänkyyn, joka ostettiin ihan vasta Kodin1:sestä. Päätyä ei myydä erikseen :)

Nimetön kirjoitti...

voi että, olen niin onnellinen että löysin blogisi uudelleen ja olet jatkanut kirjoittamista!

PS. kotisi on AIVAN MIELETÖN!