torstai 12. tammikuuta 2012

small details

asettelin eilen saadun, shampanjacooleriin istuttamani tulpppaninipun iltasella viime töikseni olohuoneen sohvapöydälle - ihan vaan että se olisi ensimmäinen asia mikä sattuisi silmiini aamulla. aiemmin välinpitämätön suhtautumiseni tulppaaneihin tuntuu sekin muuttuneen myötämieliseksi uuden kodin myötä. jopa siinä määrin hyväksyväksi, että tein vai vihkaa päätöksen: koristakoon nippu tulppaaneita aina tuota kolhiintunutta metallipönttöä

valkoiseksi maalatun, entisen armeijan kivääriarkun päälle, kotiutui eilen myös rakkaan ystävän joululahjaksi antama rosoisen kultainen kynttilänjalka. sisustuskuvistani olette toki huomanneetkin mieltymykseni vanhoja aikoja henkiviin tavaroihin, mutta eirtyisen tärkeän tästä metallijalasta tekee ystävän rehellinen ele ilahduttaa.

pieni vinkkaus vielä teille, jotka haaveilette elämää nähneestä puuarkusta olohuoneen nurkassa - Suomen armeijakauppa myy vanhoja, eri mallisia, maalattuja ja puunvärisiä laatikoita ja arkkuja aivan naurettavaan hintaan. omastani maksoin 14 euroa.


5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Aika magee maljakko kieltämättä ;)

TinttiP kirjoitti...

Heh, mulla on aivan samanlainen kynttilänjalka - laatikossa :) Mieheni mummolta peritty :)

Piret kirjoitti...

anonyymi: eikö :)

TinttiP: juu eivät nuo ole missään nimessä harvinaisia, ainakin täällä Jyväskylässä tuntuu olevan kaikki kirpparit täynnä samanlaisia :) mutta ihana se on

Nimetön kirjoitti...

Moikka!

Kiinnostuin toden teolla noista arkuista, oon ettinyt täydellistä jo ikuisuuden! Missähän toi sun mainitsemasi armeijakauppa sijaitsee? Kiitti! :)

Hellu kirjoitti...

Niin epäreilua, että muualla noita kynttelikköjä tuntuu olevan jokapaikassa, mutta täällä pääkaupunkiseudulla noita ei tunnu löytyvän mistään. Jos joku haluaa myydä omansa mulle, niin ostan heti ;).