perjantai 2. heinäkuuta 2010

old maxi

koska Mertin lainamekko oli lopulta turhan dramaattinen kesähäihin, jouduin etsimään ystäväni juhannushäihin jotain muuta päällepantavaa harmittavan suppeasta mekkovalikoimastani. ja kun pikkumustat rajattiin pois, ei jäljelle jäänyt enää paljoa muuta kuin tämä viimevuotinen hennesin raitamaksi. ei kovin juhlava, muttei liioin vaatimatonkaan - ja mikä tärkeintä, lähes olemattoman tuntuinen päällä.

muistaako kukaan tätä mekkoa viime kesältä ?

translation // wore this old maxi dress for my friends wedding. definitely need more dresses to my very poor dress collection of nuthin else than just lbd´s.


dress, hm / heels, Steve Madden / bag, Chanel / sunnies, Gucci

14 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Meinasi mennä aamukahvit väärään kurkkuun kun näin kuvasi, ja tämän blogin ylipäätään. Eksyin tänne ensimmäistä kertaa ja jummijammi nainen sussa on tyyliä. Tätä olen kaivannut jo niin pitkään, laadukasta kotimaista blogia ! JES :)

Sassi kirjoitti...

love this dress on you and of course your heels. so stunning!
X

Nimetön kirjoitti...

Näytät ihan joltain julkkikselta :D

Unknown kirjoitti...

voi muistan! Voi kun oisin itsekin tajunnu ostaa ton silloin :( Näyttää kuitenkin aivan äärettömän hyvältä sun päällä, niin kuin yleensäkin :)))

Nimetön kirjoitti...

Eiiii! :D Aivan tajuttoman ihana ja kiva ja mahtava mekko, harmittaa edelleen etten tyhmänä raaskinu tilata edes sillon ku se oli sale-osastolla :D Kerro toki jos joskus kyllästyt siihen hahah ;D

ja hienot kuvat taas jälleen kerran:)

Nimetön kirjoitti...

Toi on hieno mekko, mutta ei todellakaan sopiva kesähäihin. Ihan vääränlainen vaatekappale juhlatilaisuuteen. Juhlavaatteet ovat ihan toisenlaista materiaalia. Aika nolo tyylimoka. Luulisi, että olisit valmistautunut jo kauan tiedossa olleisiin häihin hankkimalla sinne asianmukaisen juhla-asun.

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :) aina mukava saada uusia lukijoita !!

Sassi: thanks dear :)

Anonyymi: haha kiitos. julkkiksiakin kun löytyy joka lähtöön..

Emilia: voi kiitos :)

Nema: voin helpostikin luopua mekosta :9 pitäisi muutenkin laittaa lisää tavaraa myyntiin huuto.nettiin.

Anonyymi: kesähäiden pukeutumisetiketti riippuu myös suurelta osin juhlan hengestä ja itse hääparista. Ja on vähintäänkin kohteliasta pukeutua aina kulloisenkin juhlan mukaisesti - ei noudattaa orjallisesti yleistä hääpukeutumisetikettiä.

marsu kirjoitti...

Minä muistan mekon! Viime kesänä omalleni ei tullut yhtään ainutta käyttökertaa. Tämän kuvan nähtyäni muistin että se on olemassa :)

lottaam kirjoitti...

Muistanpa hyvinkin tuon mekon. Omistan itsekin samaisen mekon, mutta jäänyt vähälle käytölle kun en oikeen osaa asustaa sitä.. :)

Nimetön kirjoitti...

Muuten sinussa on hyvinkin tyyliä, mutta tällä kertaa meni hieman mönkään.. Ei sovi häihin vaikka olisi minkä tyyppiset häät tahansa

Nimetön kirjoitti...

ah mikä mekko, ah mikä nainen! täydellistä :)

Riikka kirjoitti...

Äh, miten joku täällä voi tietää millainen mekko sopii mihinkin häihin. Itse en ole oikeastaan koskaan ollut sellaisissa perus häissä, ne muutamat joissa olen ollut, on ollut tosi erikoiset ja parin näköiset. Yksissäkin morsiamella oli lyhyt punainen mekko, eikä sulhasella ollut edes pukua, mitä siinä tilanteessa sitten vierailta odotetaan? Tuskin ainakaan mitään tarkkaa etiketin noudattamista. Muistaakseni kutsussakin luki jotain että jokainen pukeutuu miten tykkää tms ;)

Mutta siis, sitä tulin sanomaan että tyylikäs asu taas!

Nimetön kirjoitti...

En ymmärrä joitain näitä kommentteja! Tottakai pukukoodi riippuu täysin häistä ja parista. Ei se ainoa mahdollisuus ole ostaa sitä polvimittaista beigenkimmaltavaa mekkoa Carlsonin juhla-asuosastolta. Tylsää ku mikä! Minusta tämä asu on hyvinkin onnistunut.

JEPSUKKA kirjoitti...

WOW! I'm speachless. Gorgeousness. Hotness. Madness!:D