torstai 1. heinäkuuta 2010

new favourite

tämä on kertakaikkisen pakko jakaa kanssanne. olen viimein löytänyt täydellisen huulikiillon - tai oikeammin ilmaistuna huulilakan, kuten avulias myyjäneito tiesi kertoa. yritän olla kuulostamatta maksetulta mainokselta, sillä siitä ei ole kysymys - olen vain täysin hullaantunut tästä tuotteesta. Diorin smoothing lacquer tuo helposti rokahtuviin huulini sitä kaivattua pehmeyttä, jota olen etsinyt niin kauan kuin olen tiennyt kosmetiikkatuotteiden olemassaolosta.

oma sävyni 004 on heleä, täydellinen vaaleanpunainen, mutta sävyjä oli muistaakseni vielä ainakin hento persikka ja joku kolmas vielä.

translation // just wanted to share my new fave cosmetic product with you guys - Dior smoothing lacquer. finally found the lipgloss I´ve been searhing my whole life. this actually makes my lips soooo soft & smooth. love it. gosh, I sound like a poor make up add.

9 kommenttia:

Jaspe kirjoitti...

Vaikuttaa kovin lupaavalta ja kokeilun arvoiselta. Itselläni samat kriteerit ovat vallineet hyvin kauan täydellisen huulituotteen metsästyksessä! Osaatko kertoa tuotteen suositeltua myyntihintaa tai millä hinnalla itse olet kiillon hankkinut?

Diorissimo kirjoitti...

Voi kun tämä blogisi on ihana. Raikas, laadukas ja inspiroiva. Ja taisin löytää viimein täydellisen huulikiillon minäkin. Kiitos !

Chicity kirjoitti...

Moikka, tsekkaa tää linkki http://aka.mangoshop.com/rcs/pics/T2/S5/29104912_OL.jpg

Vaikken hirveesti tosiaan niistä paljeteista välitä niin tää jakku on mahtava!
Luonnossa noi paljetit on ihan pieniä, aika himmeitä ja pehmeitä. Ajattelin, että saattaisit tykätä!

Nimetön kirjoitti...

tuo avaimenperä on varmaankin mulberryn? :) ihana! milloin olet sen hankkinut?

Piret kirjoitti...

Jaspe: suosittelen tuota varauksetta ! Muistaakseni maksoi hieman alle 40 euroa, olisiko ollut 37 € ?

Diorissimo: kiitos kiitos kiitos :)

Fuu my life: aaaa linkki ei toimi ? puuttuuko joki kirjain lopusta tms ? :)

Anonyymi: tuo on oikeastaan Mulberryn bayswater laukkuni lukko, ja sen nahkasuojus, joka tulee laukun mukana (ja jota olen roikuttanut kantokahvassa) :)

Ansku kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta! Huulilakka. Max Factorylla oli joskus jotain huulimaalia muistaakseni,joka oli kauheeta ja siitä löyty kai vain tummia sävyjä.
Hyvä, kun pysyvää huulikiiltoa ei tarvitse enää metsästää.
Tosin en ole ihan varma uskaltaisinko tuollaista hankkia, hukkaisin kuitenkin.

Nimetön kirjoitti...

"yritän olla kuulostamatta maksetulta mainokselta, sillä siitä ei ole kysymys"
KIIIIITOS siitä!!! en kestä ku jotkut bloggaajat on ilmiselvästi ja läpisponsoroituja, mut susta huomaa kyl heti kun oot oikeesti innoissas jostain ja ah :D

oon viime aikoina muutenkin tajunnu sun blogin olevan suomen huippuluokkaa. en ehkä aina tajua kaikkia sun asukokonaisuuksia mut tajuun aina ns. where you are coming from ja ennen kaikkea arvostan sun tyyliä ja rohkeutta tehä kaikenlaisii jänskiä kokeiluita ja JOOOOO. nyt oli pakko purkautua näin, keep up the good work

Nimetön kirjoitti...

oliks tää joku "montako brändiä saan tungettua yhteen kuvaan"-sommitelma? ;)

Siru kirjoitti...

Ihanat nuo chanelin kynsilakkojen sävyt!

juliet xxx