torstai 1. heinäkuuta 2010

easygoing

eilisen hellepäivän asu rakentui pitsisen kirpparijakun ympärille. olen lähes neuroottinen käsivarsistani, ja tahdon aina kuin suinkin mahdollista, jotain käsiäni verhoamaan - tästä syystä en tule oikein toimeen hihattomien paitojen tai mekkojenkaan kanssa. weird, i know. mutta en varmasti ole maailman ainut nainen, joka keksii kehostaan ongelmakohtia ?

tämä Nudien miesten printtipaita oli sen sijaan hautautunut vaatehuoneen uumeniin, eikä käyttöpäiviä ole kertynyt nimeksikään. miesten teepaidoista olen täällä pauhannut jo vaikka ja kuinka, mutta kun ne vaan ovat yksinkertaisen loistavia. pitkiä, kapeita ja juuri oikealla tavalla väljiä.

translation // i have weird issues with my arms - always try to wear somethign that covers them. even in the summer time when its way too hot to wear anything longsleeved. anyway,  yeasterday i wore  my vintage lace cardi with my moms old levis shorts.

 
shorts, vintage levis / shirt, Nudie / lace cardigan, vintage

8 kommenttia:

Julia kirjoitti...

WOW! ihan upea asu

Nimetön kirjoitti...

Siis sä oot mun tyyli-ikoni number 1 ! Näytät aina upealta, ja käytät ihanan uniikkeja vaatteita. Tämäkin pitsipaita on uskomattoman kaunis.

Liina kirjoitti...

Mikä sun käsissä muka voi olla vikana?! Mutta toisaalta pitsipaita käy tuohon kokonaisuuteen uskomattoman hyvin. Kevyt ja kesäinen, vaikka onkin pitkähihainen, ja jääpähän säärille enemmän tilaa loistaa. :)

FashionJazz kirjoitti...

Love your tee and the lace : )

www.fashionjazz.co.za

Nimetön kirjoitti...

Mulla on sama ongelma käsivarsien kanssa, pitäis jaksaa juosta kuntosalilla tiheemmin. Siisti asu kuitenkin, käsivarsiongelmaisena tykkään jakusta! xoxo, a

Nimetön kirjoitti...

haha! hyvältä sun kädet näytti kun vierailin eilen jcssä ja ylläsi oli vain tuo t-paita :D

Piret kirjoitti...

julia: kiitos ♥

Anonyymi: huh, ihana kommentti. Kiitos. You made my day :)

Liina: kiitos :) ei kai me naiset olla ikinä tyytyväisiä kaikkeen, ja kädet vaan ovat oma päähänpinttymäni :)

Fashionjazz: thanks :)

Aino: haha niin totta :)

Anonyymi: eikä :D meillä JC:ssä on näillä keleillä niin kuuma, ettei pysty edes tuota pitsipaitaa käyttämään. olisit tullut morjestamaan ;)

Nimetön kirjoitti...

Jee! Nyt mä teidän miltä osastolta lähden metsästämään teeppareita... Juuri tuon mallista olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa, naisten osastoilta kun ei tuppaa löytymään haluamaani. Kiitos vinkistä siis!:)