lauantai 3. heinäkuuta 2010

countryside

kesälomasta ei tietoakaan, mutta ehtii sitä töiden jälkeenkin  kirmata kukkakedoilla. tosin ensi viikon päätteeksi otetaan tyttöjen kanssa pieni irtiotto arjesta ja suunnataan viikonlopun viettoon Hangon aurinkoon. ihanaa. sormet ristiin, että nämä lämpimät kesäsäät yltävät ainakin vielä sinne asti.

olen lähestulkoon jumiutunut näihin äitini vanhoista leviksistä lyhennettyihin shortseihin. reilusti normaalia farkkukokoani suuremmat shotsit ovat juuri täydellisen väljät joka suuntaan, ja yhä vaan paranevat käytössä - aivan kuin laadukkaan denimin kuuluukin.

ihanaa kesälomaa teille, jotka saatte moisesta herkusta nauttia !

translation // summer has finally arrived here in Finland, its been so warm and sunny all week. love to wear these old denim shorts from Levis in this heat. today mixed them with other vintage pieces - crochet top and a sequin cardi.

10 kommenttia:

getpalmd kirjoitti...

Upea toka kuva!

Nimetön kirjoitti...

Oot siis tulossa regattaan ?? Ihania kuvia, bogis on ehdoton lemppari :)

Sara kirjoitti...

Onko kukaan muuten koskaan sanonut että sä näytät jonkin verran Heidi Montagilta? :D

Anna N kirjoitti...

Regatta :-D Meno oli siellä niin hyvä viime vuonna, mekin lähetään taas mun kaverin kanssa.

Mulla oli kans viime vuonna vähän huonosti lomaa, ja mun 1,5 päivää vietin Hangossa torstaista lähtien viikonloppuun. En kadu!

Jonna kirjoitti...

Kuvat on himputin kauniita! :)

Nimetön kirjoitti...

Mulla ois kenkä ostokset tulossa..ajatellen tulevaa syksyä. Onkos lyhytvartiset vai pitkävartiset nyt enemmän in syksyllä? :D Ihan olis kiva tietää, jos sattuis olemaan tietoa. :) Niin ja minkäslaista korkoa? :o

Nimetön kirjoitti...

Miten isot farkkushortsit pysyy jalassas ilman vyötä? Mulla on hirveä dilemma, kun en haluaisi käyttää vyötä, mutta kun ei ole yhtään lantiota, boyfriend farkut ja farkkushortsit tipahtaa päältä..

Maren kirjoitti...

Spent roughly two hours browsing through your blog now, and I really love it! You have such a great and versatile style, and I would love to be the owner of your shoe and bag collection (and your wardrobe in general).

Keep up the good work. Bloglovin'

nelly kirjoitti...

oi ihanat shortsit ♥

Piret kirjoitti...

getpalmd: kiitos :)

Anonyymi: kyllä vain :)

Sara: haha on sanonut, ja monesti. toivottavasti kuitenkin enemmän "before the surgery" :)

Anna N: tiedän, muutama vuosi takaperin vietettiin siellä regattaa, juhannusta ja heppakisoja joka kesä. Ihana paikka <3

Zionnah: kiitos ihana :)

anonyymi: lyhytvartiset, ehdottomasti. toki pitkääkin näkyy yhä, mutta itse satsaisin nilkkamitasta vain hieman korkeampaan varteen. korossa näkyy melko perinteinen profiili, mutta myös hieman kiilaa, matalat bootsit toimivat yhä vaan, ja platform pohja. joten panostaa laadukkaisiin kenkiin, ja korkoon jossa jaksat kävellä parhaiten :)

Anonyymi: salaisuus piilee korkeassa vyötärössä. vanhat 501 ovat ihan parhaita tähän tarkoitukseen ! mutta tuo pieni lantio voi tuottaa tässäkin ongelmia. miten olisi virittää shortsien takapuolelle, joku kiristys viritelmä, luonnollisesti shortsin sisäpuolelle ?

Maren: oh thanks, so happy to hear that ! always nice to hear such nice things about this blog, and ofcourse get new readers :)

nelly: kiitos :)