maanantai 5. heinäkuuta 2010

last couple of days

ei kyllä pukeutumisen riemu käväise edes mielessä näillä helteillä - tästä syystä täälläkin on ollut vähän  hiljaisempaa. viime päivät kun ovat viuhuneet ohitse huumaavaan kuumina ja ainoa suotuisa vaateparsi tuntuisi yhä vain olevan ne vanhat farkkushortsit.

toivottavasti olette saaneet nauttia helteistä enemmän ja vähemmän pukeissa. omat päiväni ovat täyttyneet töistä, sekä vähän myös auringossa loikoilusta ja ystävistä. jeffrey campbellin clogsit eivät ole vieläkään saapuneet, ja odotan innoissani toistakin kenkälähetystä saapuvaksi. palataan näihin pian kuomat, mutta ennen muuta otetaan kaikki irti tästä lämpöaallosta !

translation // the weather has been amazing here ! try to spend all my freetime enjoying the sun, but promise the get busy with this blog again very soon. have a great time you sweeties.


shoes, zara / clothes, 2ndhand / bags, chanel & mulberry

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

No ompa kummaa ettei oo vieläkää tullu clogsit, muistan vaan kun mainitsit niistä jo joku aika sitten, tilasitko jenkeistä? Ja saako kysyä miltä nettisivulta on tulossa toinen pari, ei tartte kenkää paljastaa mutta uteliaisuudesta kyselen! :) ps. farkkusortsit toimii aina!

Piret kirjoitti...

anonyymi: haha, no siinäpä se, tilasin australiasta :) eli ei ihme että hieman kestää. ja toinen kenkäpari on tulossa ihan kotisuomesta pienestä putiikista ;). näistä pian lisää !