tiistai 6. heinäkuuta 2010

just a small reminder

pieni muistutus koskien Tukholman muotiviikkojen bloggariäänestystä - patistan teitä kaikkia muodinystäviä nyt antamaan äänenne, sillä äänimäärä on kuulemma ollut viime vuoteen verrattuna kovin vähäinen. sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostilla lempiblogisi nimi, osoite, vapaaehtoiset perustelut sekä omat yhteystietosi osoitteeseen muotiviikko@gmail.com. very easy.

tarkat ohjeet löytyy  Mintun blogista. äänestää voi 12.7 klo. 21.00 saakka.


7 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Meitsin ääni on lähtenyt sulle jo ajat sitten ;)

R kirjoitti...

Hyvä kun joku muistutti vielä tästä! Tosin oma ääneni meni vähän tavallisemmalla tallaajalle, ainakin blogisi kautta välittyy kuva jos jonkinmoisista kissanristiäisistä ja glamourista jota jo "koet" (vaikka todellisuus voi olla jotain muuta) :)

Hyvää kesää!

Nimetön kirjoitti...

R:n kommentin vuoksi haluaisin muistuttaa että tarkoituksena on saada paikan päälle asiansa osaavin ja monipuolisin bloggari, eikä mitään "tavallista tallaajaa". Se glamour ja kissanristiäisten määrä on varmasti vain eduksi, kun pitää osata työntää nokkansa oikeisiin näytöksiin ja juhliin.

Sitäpaitsi Piretin blogissa on hyvin vähän mitään turhia kissanristiäisiä ylipäätään. Sanomattakin selvää siis, ketä aion äänestää.

R kirjoitti...

Heh, tavallisella tallaajalla en tarkoita suinkaan mitään muotitiedotonta :)

Nimetön kirjoitti...

http://2.bp.blogspot.com/_QLA2xCY8DZc/TCuUE5dlldI/AAAAAAAAHbs/OvmubbvuQJs/s1600/2010-06-30.jpg

Käytätkö kuvassa olevia kenkiä paljon tai siis oisitko kiinnostunu myymään? Oon ettiny tommosia hirmu kauan ja mistään ei näy löytyvän.
Asun jyväskylässä et ei mitään postijuttujakaan tartteis alkaa vekslaamaan(: Mut siis voit ottaa yhteyttä jos haluaisit myyä jossuui@hotmail.com

Nimetön kirjoitti...

Nyt on Piretiä käyty äänestämässä ;) God luck!

Nimetön kirjoitti...

Äänestin sua, toivotaan että pääset :)