perjantai 16. huhtikuuta 2010

blommor

löysin eilen kirpputorilta jotain upeaa - mauttomuuden rajamailla hiipivän englantilaisen ruusukupin. irtoteen juominen on kohdallani kaatunut aina ja poikkeuksetta teesiivilän puuttumiseen, mutta tässä kupissa on nyt kaikki: siivilä, kansi ja pieni posliinilusikka. olen täysin myyty. vihdoin ruusuja joka ikisenä aamuna.

alakuvan julmankirjava kukkapaita on samalta reissulta myös. tämä tosin saa jäädä vielä kaappiin odottamaan kesälomaa ja mökkikallioita. riemastuttava se on joka tapauksessa.

mukavaa huomenta ! minä uppoudun kuvassakin pilkottavan lehtikasan uumeniin - työnsarkaa piisaa.


translation //  found this amazing English teecup from a flea market yesterday.  It´s so tacky with the huge roses and the golden details that you just gotta love it. Im pretty sure my mornings wouldnt be the same anymore without it.

5 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Teemuki on älyttömän hieno; ei kaiken tarvitse olla yksinkertaista ja modernia. Itselläni on paljon parittomia överikoristeltuja isoja teemukeja ja tee maistuu niistä ehdottomasti parhaimmalta.

Nimetön kirjoitti...

apua just aivan älyttömän ihana toi muki! :P

Nimetön kirjoitti...

Ja kun vielä muistaa, ettei kultaus kestä astianpesukonetta tai mikroa, niin saa nauttia överisiististä mukista kauemmin. ;)

Aino kirjoitti...

Siis aivan ihana muki, kultausta ja ruusuja!! Siitä kyllä varmasti aamukahvi maittaa:)

Nimetön kirjoitti...

Oih mikä ruusukuppi. kaunis. ♥
-Cecilia