perjantai 16. huhtikuuta 2010

kenkävinkkaus

katsokaapa mitä Biancoon saapui tänään. ajattelin, että ainakin muutamaa teistä saattaisi hiukan kiinnostaa nämä ihanat verkkokiilat. hinta on maltillinen 59 euroa, korko parahultainen ja ovat vielä mukavat jalassakin. jyväskylään kenkää tuli vain 6 paria, joten jos mielit saada parin suosittelen ripeyttä.

alakuvassa sen sijaan helsingistä viime viikonloppuna inspiraatiopuuskassa ostettu todella dramaattisen viininpunainen huulipuna, joka jäi lopulta turbaanin löydyttyä käyttämättä. huomenna on kuitenkin ilta uusi, ja puna pääse toivottavasti ensikäyttöön.

mukavaa viikonloppua !

translation // a pair of nice wedges that arrived today to Bianco. really comfy and they cost only 59 €. ..and the dark burgundy lipstick is the only thing I have ready for tommorrows party - truly one of those nothing to wear days.

10 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Nam mitkä kengät! Sääli kun omassa kotikaupungissa ei ole kyseistä liikettä... :<

Tiia-Tuulia Irene kirjoitti...

vou ihan sairaan makeet! kipinkapin Biancoon.

Sara kirjoitti...

Noi kengät on aivan _upeat_! Jää kuitenkin ostamatta, ei ole varaa tuhlailla noin paljoa kenkiin :(

Sirpa kirjoitti...

upeet <3

Nimetön kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Saisiko niistä kuvia jalassa :)
Harkitsen vakavasti lähtöä lähimpään Bianco -kaupunkiin.

Nimetön kirjoitti...

Hienot kengät! Tuli muutes mieleen sellainen kysymys, että kuinka paljon saat loukkaavia kommentteja, joita ei voi julkaista? Toivottavasti niitä ei tulisi yhtään (!) , mutta monessakin ihmisessä asuu tää kateus niin luulisi ettei ilkeitä viestejä voi välttää...

Piret kirjoitti...

Anonyymi: JC- blogista löyty kuva, sivubannerin JC logoa klikkaamalla pääset nopeiten :) ( kuva ei tosin ole kamalan hyvä )

Anonyymi: hyvä kysymys :) olen joutunut koko blogihistorian aikana jättämään julkaisematta maksimissaan viisi kommenttia. jos kirjoittajan on yksinomaan tarkoitus loukata, tai hän kirjoittaa jotain turhan henkilökohtaista, jätän kommentin julkaisematta.

Onneksi tällaisia tulee todella harvoin !! peruskeljuilut, kritiikin ja mielipide kränät julkaisen kyllä. kärkkäisiinkin mielipiteisiin ihmisillä on toki oikeus, ja jos tuntuu että se pitää saada julki niin mikä ettei :)

Nimetön kirjoitti...

Onpas hyvännäköiset wedget. En olekaan pitkään aikaan Biancossa käynyt... ...pitäisköhän...

Iina kirjoitti...

Wautsi mitkä kengät!

Nimetön kirjoitti...

Kiitos kuvavinkkauksesta :)