torstai 15. huhtikuuta 2010

kevätkadulla

kadut alkavat olla täällä keski-suomessakin siinä kunnossa, että kevätkenkiä voi ihan oikeasti alkaa kaivamaan kaapista. Vagabondin kiilakorkoja olen käyttänyt ahkerasti jo töissä, mutta nyt näitä voi viimein käyttää myös ulkosalla.

kyseiset nyöritetyt kiilakorot ovat varmasti yhdet mukavimmista kengistäni - sopivasti korkoa, ja kengillä jaksaa seistä koko päivän väsyttämättä päkiöitä tai jalkapohjia. joten jos kesäkiilat vielä löytämättä, suosittelen näitä lämpimästi. ovat joka pennin arvoiset 65 euron hinnastaan.

nyt vapaapäivän kunniaksi taidan suunnata kirpputorille etsimään vaateaarteita - ja rekvisiittaa vappuna juhlittaviin naamiaissynttäreihini..

trench, Benetton / leather shorts, 2ndhand / shirt, 2ndhand / boots, Vagabond / bag, Chanel

translation // snow has finally melted and the streets are ready for lighter footwear here in Finland. now I can wear all the lovely spring shoes Ive purchased during winter. here´s one of my fave pair of casual shoes, Vagabond wedge boots.

8 kommenttia:

Elinakui kirjoitti...

kyseiset popottimet saapuivat juuri tänään postista ja ovat ihan mielettömät jalassa! kannatti hankkia, sen verran ihanat :) omistani maksoin tosin 59e brandosilta, mutta enemmänkin noista upeuksista olisin voinut maksaa!

Nimetön kirjoitti...

ihanat kuvat, pidän kovasti vaaleasta väripaletista :)

Nora kirjoitti...

Omistan samat kengät ja voin myös allekirjoittaa niiden mukavuuden! Ihanaa myös tosiaan että täällä Jyväskylässäkin voi kävellä kuivia ja puhtaita katuja pitkin. Sitä on jo odettukin. :)

lotta kirjoitti...

Tykkään mielettömästi noista kengistä ja oisin ostanu ne itelleni mutta ne lörpsötti mulla tyhmästi nilkasta eikä istunu mitenkään hyvin niin jätin ne sitten harmissani kauppaan :( Mutta kiva asu taas kerran, ihanaa kun on kevät !

Nimetön kirjoitti...

I was contemplating if I should buy the Vagabond boots or not, but now that I see you pair it so well, I must buy a pair as well!

tannttu kirjoitti...

Jos ne ei ois open-toe malliset niin voisinkin ostaa :) Jotenki kammoksuttaa ajatus, että varpaat näkyy noin hassusti :D

saara kirjoitti...

näyttävät vähän sukilta tummilla sukkahousuilla, muuten aivan ihanat.

Nimetön kirjoitti...

Onko noissa silleen kankaista vai nahkasta tuo pohjaosa?