perjantai 5. helmikuuta 2010

perjantaipitsiä

lämpötilan laskeminen lähelle nollaa mahdollisti vihdoin AmericanApparelin pitsikerraston ensikokeilun. puin alle vielä 30 denierin sukkahousut niin hyvin tuntui tarkenevan. pitsi on onneksi osittain juuri niin läpikuultavaa ettei ekstrasukkikset juuri hävitä pitsiefektiä ja samalla vesitä koko ideaa.

kokomusta tuntui lähes ainoalta oikealta ratkaisulta pitsikinttujen pariksi. tämä johtuu varmasti vain minusta, mutta mielestäni jo pelkästään pitsissä tapahtuu niin paljon etten katso tarpeelliseksi pukea mitään sen ihmeellisempää näiden pariksi. punatut huulet vain mieltä ja koko naista virkistämään.

no, miltä näyttää pitsiasu näin arkiasuun ujutettuna ?


translation // wearing my American Apparel lace unitard with some extra tights underneath.

13 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

erittäin hyvältä! ja mun mielestä kokomusta toimii loistavasti, itsekään en luultavasti ole koskaan laittanut muuta pitsisukkisten kanssa, punaiset huulet kruunaa kaiken :)

Nimetön kirjoitti...

hyvältä näyttää! tyylisi on jotenkin erilainen ja poikkeava, positiivisella tavalla. vaikka onkin kaukana omastani. tykkään kuitenkin tästä asusta hirmusesti.

Nimetön kirjoitti...

Niin tyylikkäänä taas liikenteessä! :) Houkuttelis kyllä noi pitsiset leggarit! Mutta toi laukku, voi luoja, tänne heti samanlainen!

Nimetön kirjoitti...

mistä tuo huivi? Kivalta näyttää asu :)

Nimetön kirjoitti...

Heippa! Oletko ajatellut vaihtaa kommentointi-ikkunaa siten, että se tulisi uuteen ikkunaan? Nyt joutuu aina kahlaamaan eessuntaas blogisi ja kommentti-ikkunan väliä kun mielellään selaisi useamman postauksen kerralla. Hyvää talvenjatkoa..

- Minttu

Mona kirjoitti...

näyttää aika häiriintyneeltä näin keskellä hankia...

Nimetön kirjoitti...

Erittäin hyvältä näyttää :) Omistat niin räväkän ja omaperäisen tyylin (mikä kylläkin sopii sinulle) etten osaisi itse pukea samanlaisia asukokonaisuuksia, mutta wau tätä pitsiasua :))! Tykkäsin myös ideasta laittaa pitsilegginsit revittyjen farkkujen alle mistä olet kertonut aiemmin. Olisi kiva nähä minkälaisen asuyhdistelmän itse tekisit senlaisten farkkujen kanssa :) Itse kun en vielä ole keksinyt minkälainen yläosa siihen sopisi..

Riikka kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä! Päätin just että mun on pakko saada pitsisukkikset :)

Nimetön kirjoitti...

Moikka mun on pakko komppaa ylempää anonyymiä eli niin ihanaa kun tätä blogia onkin lukea helpottaisi se kyllä ihan älyttömästi jos kommentit tulisi uudelle ikkunalle :)
Ja asusi on jälleen kerran hurmaava eikä pitsi todella punaisisa huulia lukuunottamatta kaipaa muuta rinnalleen :)

Nimetön kirjoitti...

aivan mahtava kokonaisuus!

Tinttu kirjoitti...

Tosi kaunis asu jälleen :) Tosin ei erityisen sopiva arkikäyttöön, ainakaan yliopistolle/muuten kouluun eikä missään nimessä toimistoon...

emmi-annina kirjoitti...

Rakastuin tulisesti tuohon ideaan!

Nimetön kirjoitti...

hei millä teet aina noi sun kiharat? :)