perjantai 5. helmikuuta 2010

perjantaipitsiä

lämpötilan laskeminen lähelle nollaa mahdollisti vihdoin AmericanApparelin pitsikerraston ensikokeilun. puin alle vielä 30 denierin sukkahousut niin hyvin tuntui tarkenevan. pitsi on onneksi osittain juuri niin läpikuultavaa ettei ekstrasukkikset juuri hävitä pitsiefektiä ja samalla vesitä koko ideaa.

kokomusta tuntui lähes ainoalta oikealta ratkaisulta pitsikinttujen pariksi. tämä johtuu varmasti vain minusta, mutta mielestäni jo pelkästään pitsissä tapahtuu niin paljon etten katso tarpeelliseksi pukea mitään sen ihmeellisempää näiden pariksi. punatut huulet vain mieltä ja koko naista virkistämään.

no, miltä näyttää pitsiasu näin arkiasuun ujutettuna ?


translation // wearing my American Apparel lace unitard with some extra tights underneath.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

erittäin hyvältä! ja mun mielestä kokomusta toimii loistavasti, itsekään en luultavasti ole koskaan laittanut muuta pitsisukkisten kanssa, punaiset huulet kruunaa kaiken :)

Anonyymi kirjoitti...

hyvältä näyttää! tyylisi on jotenkin erilainen ja poikkeava, positiivisella tavalla. vaikka onkin kaukana omastani. tykkään kuitenkin tästä asusta hirmusesti.

Anonyymi kirjoitti...

Niin tyylikkäänä taas liikenteessä! :) Houkuttelis kyllä noi pitsiset leggarit! Mutta toi laukku, voi luoja, tänne heti samanlainen!

Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo huivi? Kivalta näyttää asu :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Oletko ajatellut vaihtaa kommentointi-ikkunaa siten, että se tulisi uuteen ikkunaan? Nyt joutuu aina kahlaamaan eessuntaas blogisi ja kommentti-ikkunan väliä kun mielellään selaisi useamman postauksen kerralla. Hyvää talvenjatkoa..

- Minttu

Mona kirjoitti...

näyttää aika häiriintyneeltä näin keskellä hankia...

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hyvältä näyttää :) Omistat niin räväkän ja omaperäisen tyylin (mikä kylläkin sopii sinulle) etten osaisi itse pukea samanlaisia asukokonaisuuksia, mutta wau tätä pitsiasua :))! Tykkäsin myös ideasta laittaa pitsilegginsit revittyjen farkkujen alle mistä olet kertonut aiemmin. Olisi kiva nähä minkälaisen asuyhdistelmän itse tekisit senlaisten farkkujen kanssa :) Itse kun en vielä ole keksinyt minkälainen yläosa siihen sopisi..

Riikka kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä! Päätin just että mun on pakko saada pitsisukkikset :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka mun on pakko komppaa ylempää anonyymiä eli niin ihanaa kun tätä blogia onkin lukea helpottaisi se kyllä ihan älyttömästi jos kommentit tulisi uudelle ikkunalle :)
Ja asusi on jälleen kerran hurmaava eikä pitsi todella punaisisa huulia lukuunottamatta kaipaa muuta rinnalleen :)

Anonyymi kirjoitti...

aivan mahtava kokonaisuus!

Lovely Frog kirjoitti...

Tosi kaunis asu jälleen :) Tosin ei erityisen sopiva arkikäyttöön, ainakaan yliopistolle/muuten kouluun eikä missään nimessä toimistoon...

emmi kirjoitti...

Rakastuin tulisesti tuohon ideaan!

Anonyymi kirjoitti...

hei millä teet aina noi sun kiharat? :)