torstai 4. helmikuuta 2010

dagens

olen vaalinut uutta laukkuani koko päivän kuin mielipuoli - hammaslääkärissä asettelin sen sievästi laskostetun takkini päälle loikoilemaan ja kauppareissulla pidin rystyset sinisinä kaikista remeleistä kiinni ettei se vaan lipsahda olalta. näin olen huomannut käyvän aina uuden aarteen kanssa. täysin ymmärrettävää.

viime lauantain kuvat eivät kertoneet aivan koko totuutta raidallisesta jakustani. suuren kokonsa vuoksi myös pituus on luonnollisesti hieman yläkanttiin - jakku on lähes samanmittainen kuin villakangastakkini. mutta toimiihan se näinkin, mielummin väljä kuin lyhyt ja tyköistuva. ja asu on taasen kenkiä myöden haalittu kasaan kirpputoritavarasta.

nyt takaisin potemaan poistettua hammasta. en uskalla katsoa, mutta olen aika varma että sideharsotupon sijaan olen nämä pari tuntia purrut raivolla poskeani. eipä yllättäisi yhtään, on taas sen verta vahva kokonaama puudutus käsillä.
translation // once again wearing all 2ndhand. except my new gorgeous bag everything is bought from local flea markets. I just had my last wisdom tooth removed this morning and now im just hoping my face to return its sense..

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

hyi mikä rotta sun kaulalla roikkuu =( pilaa muuten tyylikkään asun

sini kirjoitti...

En voi tajuta miten nuo kaikki ovat muka kirpparilta ? Mä en löydä ikinä mitään.

Nimetön kirjoitti...

Raitajakkusi on kadehdittava. Muutenkin sulla on aivan ihania vaatteita, en kestä !

Nimetön kirjoitti...

Pikaista "hammas"paranemista!

Asu on ihan mieletön. Ja vaikken suuri Wang fani olekkaan (woops, tuli sanottua ääneen), niin tuo laukku toimii kyllä mainiosti!

Lotta kirjoitti...

Sain eilen äidiltäni ihanan Lainahöyhenissä-kangaskassin ja tulit heti mieleeni! Hihkasin vaan ääneen "Piret!" ja äiti ei oikein tajunnut...

Nimetön kirjoitti...

IHANA LAUKKU! Sinulla on kyllä aivan mieletön tyylitaju!!

asiasta kiinnostunut kirjoitti...

En tiedä oletko huomannut, mutta aika moni suomen suosikkibloggaajista kopioi tyyliäsi ja ideoitasi aika suorasukaisesti ? Olen seurannut mielenkiinnolla tätä enkä voi olla ihmettelemättä onko kukaan muu huomannut tätä ? Silti kukaan ei sanallakaan mainitse mistä inspiraatiota on mahdollisesti saatu. On tämä Suomi vaan ihmeellinen maa.

Blogisi on loistava ! Asiallisia juttuja aikuisempaankin makuun.

marianne kirjoitti...

asiasta kiinnostunut:

oon huomannu (tai luullu kuvittelevani) ihan saman!! Siksi oonki ihmetelly miksei sun blogi oo tän suositumpi.. Mahtava tyyli ja olet aivan jumalattoman kaunis! :)

Nimetön kirjoitti...

asiasta myös kiinnostunut: ketkä blokkaajat? nimetkää röyhkeästi!