torstai 4. helmikuuta 2010

morning mr. wang

parasta huomenta ! iltapäivällä siintävä viisaudenhammasleikkaus ei juili niin vähimmässäkään määrin kun saan pakata vanutupot ja särkylääkkeet uutukaiseen laukkuun. lopetin siis jahkailun ja päädyin klassisen ja tilavan arkilaukun sijasta Alexander Wangin mokkaiseen pussilaukkuun - Diegoon. ja ensipuremalta ratkaisu tuntuu oikealta.

tuumailin beigen ja navy- sinisen välillä hyvän aikaa kunnes tajusin ettei vaalea versio pysyisi käytössäni puhtaana viikkoa pidempää, eikä mokka materiaalina ole se kaikkein suotuisin puhdistettava. vielä kun löysin iskemättömän Diegon sinisenä ebayn kautta ranskalaisneitoselta, oli päätös jo tullikustannuksienkin välttämiseksi selvä. laukku on luonnonvalossa miltei haalean musta ja juuri niin julmetun kaunis kuin osasin odottaakin

 nyt siis aamukahvia uusi laukku kainalossa ja suu messingillä. huikeaa päivää myös teille !



translation // finally got my very first Alexander Wang bag. got to admit that Ive never been a great fan of bucket bags, yet studded Diego definitely stole my heart. chose the navy blue one and couldnt be more happy with my purchase. have a great day

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikä,siis Ebaysta .. ? Ihailen sun pitkäjänteisyyttä etsiä ja koluta kirppareita. Itsellä kun yleensä on aina pakko saada heti mentaliteetti... :)
Oliko kysyeisellä ranskattarella muitakin ihanuuksia kaupan ?

Sun eilinen sininen paita oli fab!

Terkut Budapestista ,V

Anonyymi kirjoitti...

ah kateus :O
sininen näyttää kyllä ihan mielettömän hyvältä!!
ite joudun rajallisen budjettini takia tyytymään pieneen DIY projektiin ainakin näin aluksi, ostin gt:stä pussimaisen repun mihin ajattelin pohjalle laittaa niittejä ja repun olkaimet fiksata niin että siitä tulee laukku....mutta eihän siitä Diegoa ikinä saa :(

Anna kirjoitti...

Ei voi olla totta! Wow, olen täysin myyty ja sanaton. Puhdasta rakkautta, todella. Onnittelut komistuksen johdosta!:)

Anne kirjoitti...

Laukku on aivan täydellinen! Upea upea löytö kerrassaan :)

Anna-Maria kirjoitti...

Onnittelut laukusta! Näytää kyllä tosi hyvältä ja nuo niitit pohjassa pitävät sen varmasti siistinä myös lattialla pidettäessä (jos raaskit sitä koskaan päästää käsistäsi). ;)

Anonyymi kirjoitti...

Miten sulla on varaa näihin merkki laukkuihin ja -kenkiin?

Essikatariina kirjoitti...

Täydellinen! Nyt on pakko sanoo että oon kateudesta ihan vihreenä. Tuijotin noita kuvia varmaan 10 minuuttia ja kuola vaan valui tota laukkua ihaillessa=)

Elinakui kirjoitti...

Salaa haaveilen itsekkin vaaleasta laukusta, mutta järkeni kertoo ettei se siistinä pysyisi. Haaveilla kuitenkin saa :) Ja tämä upeus on minulle liikaa, saatan ottaa junan alle ja kipaista varastamassa sen ;-) Itse seikkailin eBayssa ensimmäistä kertaa eilen, ehkä joskus itsekkin teen moisia löytöjä!

Anonyymi kirjoitti...

Upea kassi! Värikin on ihan nappi!
Tsemppistä iltapäivään, laukku kainaloon ja unille, kun olet selvinnyt kotiin :)

Lilou anonyyminä

cristal kirjoitti...

Laukku on aivan 10..omaani vielä odotellessa, musta Diego on jo varauksessa ;)

Sonya Mantere kirjoitti...

Love.love.love.

Teresa kirjoitti...

Ihana! Ja näyttä ihan tajuttoman upeelta. :D

Miss T kirjoitti...

Apua, i.h.a.na.! Wangin laukut ovat upeita. En ole koskaan lämmennyt kovin paljon perinteisten suurten muotitalojen konservatiivisille ja klassisille merkkilaukuille enkä ole ajatellut tuhlata satoja euroja laukkuun... Wangin rokkihenkisiin nahkalaukkuihin olisin kuitenkin jopa valmis sijoittamaan... Huh, am I going crazy?!

Winna kirjoitti...

Onnea uuden rakkauden johdosta! :)) Aivan upea.

Piret kirjoitti...

V: kyllä vain. vaikka hinta olikin sama kuin wangin omasta nettipuljusta ostaessa. kyllä näitä jaksaa pyöritellä ja miettiä, tuleepahan vähemmän virheostoksia :)

Anonyymi: eiei kun DIY projekti on AINA hyvä idea :D. saat ainakin uniikin ja oman kätösin duunatun laukun. tulee varmasti hieno !

Anna: :D kiitos

Malia: no niin on. ja huomasin juuri, että on nyt vihdoin myyty loppuun tämäkin väri. olin siis onnekas :D

Anna-Maria: kiitos, laukku on aivan uskomattoman hieno ! ja niitit ovat julmetun upeat. olen vaan niin iloinen :D

Anonyymi: teen kahta työtä ja ostan suurimman osan vaatteistani kirppareilta.

Essikatriina: haha onhan se komea :)

Elina: onneksi meinaat tulla junalla, on siis aika epätodennäköistä että pääset perille :D

Lilou: voi kiitos ihana. uskotko, että tämä viimeinen viisurinpoisto meni kuin tanssia. kiitin lekureitakin kolmesti, ettei vaan jää kiitollisuuteni huomiotta :D

cristal: hyvä me, hyvin valittu ;)

SonyaMantere: :)

teresa: ja luonnossa vielä upeammalta. tämä olalla on ihan sama miltä näyttää :)

Miss T: suosittelen ! jo pelkästään laukuissa käytetty nahka on kokemisen arvoinen :)

Winna: voi kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että jaksat tehdä kahta työtä sekä vielä opiskella(?) samaan aikaan. Minen ikuna jaksais! Vaikka rahallinen tuotto voisi olla sitä kautta huomattavasti tyydyttävämpää kuin tällä hetkellä:)

Työpaikkojasi ei toki tarvitse kertoa, mutta oletko jo "oman alan" duuneissa?

Nelli

fashion clocked kirjoitti...

Hi there- this is the bag i am desperate for!! i couldnt believe it when i read the post morning mr. Wang and saw you had it!!! I was wondering if it would be possible to email me with how much you purchased for- i have discovered one on ebay and just hoping im paying the right price for it? I hope you understand! Many thanks from one fashion follower to another.xxx Katie. (katiepoppyschofield@googlemail.com)x