maanantai 22. helmikuuta 2010

keväthoukutuksia

pukeutumisinto alkaa viimeistään tässä vaiheessa hiipua olemattomiin - lunta tulee toista vuorokautta putkeen vaakatasossa ja pakkanen kyntää yhä järjenvastaisissa lukemissa. keväthankintojen tuumailu on ainoa asia mikä pitää ihmisen järjissään täällä pohjolassa kinoksien keskellä.

mielihankintojen top 3 näyttää tällä hetkellä tältä - topshopin raitahame, kelsivuorinen nahkarotsi ja Diesel Black Gold malliston nilkkurit. vahva ulosanti yhdessä tai erikseen.

ensimmäisen kuvan Helmut Langin kelsirotsi ja toisen kuvan Balenciaga, ovat kyllä molemmat auttamattomasti liiaan tyyriitä hankintoja omalle kukkarolle, mutta oi niin samperin hienoja. uskon vielä vahvasti, että tästä takista ketjuliikkeiden look-alike versiot tulevat näyttämään kovin valjuilta. laadukkaat materiaalit ja muotoilun runsaus kun ovat juuri se jutun glow. toivottavasti olen väärässä, sillä tarvitsen kipeästi jotain vastaavaa.

minun kohdallani varteenotettavin vaihtoehto on ostaa jotain sinnepäin osuvaa kirpputorilta ja viedä se jollekin nahkataiturille kelsivolyymia saamaan. kertokaa toki, jos komerostanne löytyy jotain kehityskelpoista ja hyljättyä tähän projektiin..

mukavaa viikonalkua !translation // im so eagerly waiting for spring - or at least the temperature to decrease a bit  more humane degrees. heres couple of my current cravings : striped maxi skirt, shearling leather jacket and Diesel Black Gold booties. How amazing is the Helmut Lang jacket in the first picture ? cosh.

7 kommenttia:

suvi m / Valkoinen Harmaja kirjoitti...

Heh, olin just poiminut tuon saman kuvan Helmut Langin takista omaan kansiooni ja olen aikeissa tehdä siitä postauksen... :) Takki on niiiiin upea!!!!

Unknown kirjoitti...

samoin, näillä pakkasilla minunkin pukeutumisintoni on täysin nollassa. Pitäisi vetää aina jotain todella lämmintä ja mukavaa päälle, että jaksaisi koko päivän. Esimerkiksi hameet tai korkkarit eiväy tule kysymukseenkään, kun ei ikinä tiedä missä puolen metrin kinoksessa voi joutua päivän aikana tarpomaan :( Kesä siis tänne ja heti :D

Nimetön kirjoitti...

Huh! Nyt tuo kelsihimo senkun paranee entisestään.. Olen kolunnut jo epätoivoisena jokaisen kirpparin mitä lähiympäristöstä voi löytyä, tuon ihanuuden toivossa - tuloksetta. Mutta kai se niinkin on, että itse tuunattuna siitä voi saada todella upean ja omanlaisen! Toivotaan onnea molempien kelsi metsästyksessä ;)

Teresa kirjoitti...

Mä olen jo niin kevät tuulella, että sitä ei estä edes ulkona olevat pakkaslukemat ja kauhea tuuli! Mutta tuo takki on kyllä todella ihana, mutta alkuperäisten hinnat on kyllä pilvissä! Tuunattu versio voisikin olla kova sana, ja taatusti ei tule ihan samanlaista vastaan. ;)

Nimetön kirjoitti...

oo kaunis kollaasi!
mistä noita nilkkureita saa ja millon? :) ja minkähän hintaiset?
ps. takki on täydellinen.

Nimetön kirjoitti...

Kerroit muutama postaus sitten, että veit nahkasaappaasi suutarile varresta lyhennettäviksi. Oletko jo saanut kenkäsi suutarilta? Miten lyhennys onnistui ja mikä oli hinta, jos saan udella? Itselläni on mokkajäljitelmäsaappaat, joiden löysä varsi on juuri polven alle ylös saakka vedettynä. Haluaisin niistä reilusti lyhyemmät, mutta en halua ruttailla vartta. Mietityttää onnistuukohan niiden lyhentäminen..

Piret kirjoitti...

Suvi M: no siis tuo takki on aivan mieletön :D

Emilia: toivotaan että tämä pian tästä lauhtuu. edes nollakelit tuntuisi näiden jälkeen luksukselta
:)

Anonyymi: kävin juuri itsekin syynäämässä kirpparit, japitkiä kelsitakkeja löytyy kyllä mielettömät määrät. mutta lyhyitä, kelsivuoritettuja luonnollisesti ei ainuttakaan :) etsintä jatkuu..

teresa: kustomoituun takkiin se on varmasti päädyttävä täälläkin. lopputuloksesta tulisi ainakin uniikki ja omanlainen :)

anonyymi: Kyselin Suomen Diesel myymälästä eikä heillä vielä tietoa tuleeko kenkää suomeen lainkaan. Ovat syysmallistosta, joten tovi varmasti vielä menee ennenkuin ehtivät kauppaan saakka. diesel.comista varmasti löytyvät aikanaan :)

Anonyymi: en ole hakenut vielä kenkiäni, viikko kuulemma menee ennen kuin valmiit. teen postauksen heti kunhan vaan saan kengät :)