sunnuntai 21. helmikuuta 2010

ihana aamu

paras idea pitkään aikaan - ainaisesta hotelliaamiaisesta haikailun sijasta unelmien aamiainen kotona. eipähän tarvitse pettyä jäiseen hedelmäsalaattiin tai nahkeaan pekoniin. muistaa vain hankkia kaiken valmiiksi jo edellisenä päivänä , aamuinen kauppareissu kun vie vähän hohtoa koko hommasta. suosittelen - parasta sunnuntaisin ja kiireettä.

- ja hieman vielä asiaakin. muistin ajat sitten kirpputorilta ostetun pitkän samettimekon, joka kaikista lyhennysaikeista huolimatta on säilynyt täysimittaisena. ensi kevään pitkää helmatrendiä odotellessa kokeilin voisiko tästä mekosta olla joskus vielä käyttöön asti. malli on ainakin suotuisa, helma kapea ja mitta sopiva. (kuva on kamala, mutta tänään ei rahkeita parempaan )

kuinka on, toimiiko pitkä helma silmissänne vai pysyyko yhä kiellettyjen listalla ?

5 kommenttia:

Lilou kirjoitti...

Namskis mitä herkkuja! Viime viikonloppuna tehtiin sama juttu :)

Itse olen katsellut erästä maximittaista raitamekkoa sillä silmällä ja alan lämmetä jutulle. Eli uskon, että tullaan vielä häikäistymään sun samettiluomuksesta :)

Jenna kirjoitti...

Nami mikä aamupala:)

Nimetön kirjoitti...

Ainakin tuo sun kokonaisuus näyttää oikeinkin hyvältä ja tyylikäältä. Harmi kun ei ole kokokuvaa. Mistä ovat muuten kenkäsi ? Olen etsinyt leopardikenkiä jo liian kauan :D

saara kirjoitti...

eihän se niin pahalta näytä, mut en sitte tiijä miltä se näyttää edestä :----)

Maria kirjoitti...

Vau mikä aamupala! Maisstuis mullekin ^^

Odotellessa lisäkuvia pitkästä hameesta... :)