sunnuntai 24. tammikuuta 2010

sunday

nahkahousujen ja shortsien ylivertaisuus muihin housuihin nähden on lamauttava. ihan mielettömän lämmin ratkaisu näihin järjenvastaisiin pakkasiin ja näyttää siinä sivussa vielä hyvältä.

aamulla meuhkaamani vihreän lisäksi kaikki nuden ja beigen sävyt houkuttelevat nyt kovasti. yritin tyydyttää tätä vaaleiden sävyjen kaipuuta vanhalla luonnonvalkealla jakullani, mikä värinsä puolesta ei kyllä taitu beigen sävyksi millään muotoa.  no tällä hetkellä mennään sillä mitä on ja päivitetään garderoobia vasta keväämmällä.

vihdoin työt ohi tältä viikolta ja luvassa kylpy, villasukat, viltti ja leffa. en haluaisi vinkua, mutta kyllä nämä pakkaset ihan oikeasti jo alkaisi riittämään. jätetään vähän miinuksia seuraavan talven varalle..

translation // Im totally hooked on this leather pants and denim shorts combination. looks good and is warm enough for this insane winter we are having here in Finland.

3 kommenttia:

Pau kirjoitti...

nahkahousut + farkkushortsit kuulosti aluksi järkyttävältä, mutta ne näyttikin yhdessä ihan järkyttävän hyvältä! keksit aina upeita yhdistelmiä, ihan mieletöntä. :)

Lotta kirjoitti...

Sun olisi pitänyt päästä tukholman muotiviikoille! mutta kyllä tuo aurorakin menee ;)

mitä muuten olet opiskellut? ootko ylioppilas vai valmistunut ammattikoulusta? ymmärrän jos et halua kertoa opiskeluistasi tai muusta sellaisesta :)
aiotko pitää uudet leopardinilkkurit? ne ovat taivaalliset!!

Piret kirjoitti...

Pau: voi kiitos ! yllättävätkin yhdistelmät voivat siis toimia :)

Lotta: kiitos ihana, uskon kyllä että Aurora hoitaa homman kunnialla kotiin :)

Voin minä tällaisiin kovin pintapuolisiin kyselyihin vastatakin, eli ylioppilas olen juu, ja amk tutkinto viittä vaille valmis. yhä siis koulussa sinittelen töiden lisäksi :D

ja nilkkurit taidan pitää ;)