maanantai 25. tammikuuta 2010

maanantaipuuhaa

Sehän oli vain ajan kysymys, milloin Louboutinin niittikengistä nähdään kotitekoinen versio - ja tässä tulee. nämä upeudet on phosphene blogin Sophian käsityötä ja aivan samperin hienot. Itse olen koko ajan jumittanut ajatuksessa niitittää jonkun parin korollisista nilkkureistani, eikä ajatus loafereiden rei`ittämisestä ole edes käväissyt mielessä. Vaikka juuri nämä arjen sankarit ovat ne jalkineet, jotka oikeasti kaipaisivat hieman lisäsärmää osakseen. lisäksi kartioniitit ovat aivan eritavalla varteenotettavat tulevaan sesonkiin kuin mokomat pyramidiniitit. upea toteutus !
translation // awesome pair off diy- studded loeafers. found them in phosphene blog. piece of art !

10 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Noi on aivan ihanat =D
määkin oon miettiny pitemmän aikaa et niiteillä vois tuunata jotkin kengät, mutta ensinnäkään en oo löytänyt mistään kivoja pieniä niittejä ja toiseksi en uskonu et saisin ne kengän läpi aiheuttamatta jonkin sortin tuhoa :d

Nimetön kirjoitti...

Oho, on kyllä yllättävän kivannäköset.. tuollaista voisi itsekin suunnitella just loafereille kesäksi.

Riikka kirjoitti...

Aika hyvältä näyttää. Mulla onkin yhdet tylsät loaferit jotka voisin uhrata kokeiluun..

Nimetön kirjoitti...

Kerro,miten tuollainen tuunaus tapahtuu!
Kiitti!

Henna kirjoitti...

Hyvältä näyttää, tuo sopivaa srämää perus mustiin popoihin.

Piret kirjoitti...

Nora: niin on ! harjoittelu tekee mestarin- sanonta pitää paikkaansa myös niittien osalta :)

MinnaCest: todellakin :)

Riikka: kokeile ihmeessä, itseltäni puuttuu vain juuri ne loaferit..

Anonyymi: linkittämästäni blogista löytyy tarkka selostus, mutta ylipäätään nahkapintojen niitittäminen sujuu aika samaa kaavaa myöten.

tarvitaan pihdit, ja nahkapiikki (en tiedä oikeaoppista nimeä), jotta saat niitit nahan lävitse. eli piikillä reikä, niitti paikoilleen, ja pihdeillä taivutetaan hakaset kiinni tai muuten avustetaan ettei sormet haavoitu. Jos käytetään ruuvattavia niittejä, tarvitaan tietenkin myös ruuvimeisseli.

sitten vaan niittejä ennalta suunniteltuihin kohtiin. Ongelmanhan tässä projektissa varmasti aiheuttaa juuri niittien tiukka kiinnitys, sillä kengän kärkeen "altapäin" on hieman hankala päästä käsiksi..

Little M: juuri näin. :)

Nimetön kirjoitti...

Mistä näitä ihania niittejä saa?

Ja Piret, piti edelliseen postaukseen todeta, että hieno armypaita saattaisi tulla myöskin värjätystä valkoisesta kauluspaidasta, paksumman sorttisesta. Itse ajattelin, että etsin kirppikseltä parikin ja heitän samaan värikylpyyn. Ne on aina vähän ylläreitä, mutta eipä oo kalliita, jos lähtökohta on muuten käyttämättä jäävä paita vintiltä/kirppikseltä..

-sirita-

Piret kirjoitti...

Sirita: kiitos vinkistä !!

Niittejä saa ostettua varmasti paikallisistakin kaupoista, esim. Jyväskylässä tarrapaita, mutta ovat yksittäin ostettuina aika tyyriitä.

http://studsandspikes.com nettisivustolta löytyy paljon edullisemmin ja valikoimat ovat huikeat !!

Lotta kirjoitti...

Taisi kolahtaa tuo blogi (aivan uusi tuttavuus, kiitos tästä!) enemmän kun nuo niittiloaferit ;) hienot nekin, mutta osaisinpa mäkin tehdä näitä: http://www.phosphenefashion.com/2010/01/leather-discs-giveaway.html ja http://www.phosphenefashion.com/2009/12/tutorial-romanticism.html

Eikun harjottelemaan :)

Piret kirjoitti...

Lotta: jep, nuo ovat aivan mahtavia ! Varsinkin tuo nahkapalajakku. Jos vain riittäisi aikaa jossain välissä, niin tuollainen olisi upea toteuttaa :)