sunnuntai 24. tammikuuta 2010

green with envy

aamupuuhastelun lomassa vainosin muutaman kuvan uusimmasta pakkomielteestäni - armynvihreä bleiseri. parhaitenhan tämän tyylin taitaa Balmain ilmeikkäine olkapäineen, mutta uskon vahvasti minkä tahansa tarpeeksi napakkaa materiaalia olevan jakun muotoutuvan tähän militantti ilmeeseen helpostikin. vähän olkatoppausta, rikottua pintaa ja metallisia yksityiskohtia.

myös armyvihreä perinteistä farkkupaitaa tapaileva vaate olisi mahtava hommata. jos joukossanne on värjäysasiantuntijoita, onko vaaleaa farkkupaitaa mahdollista värjätä kotikonstein armyvihreäksi ? kuvitelkaa nyt nahkahousut, mikä tahansa paidan retale ja vihreä hihoista rullattu armeijapaita. niin ja nenällä ne ennakkoperintönä isältä haltuun otetut raybanit, joista on kovaa kyytiä muotoutumassa ensi kesän ykköslasit.

toisinsanoen kaikki vihreä näyttää nyt hyvältä.
makoisaa huomenta, tämä painelee töihin !
translation// currently craving over a balmain - ish armygreen military jacket. My plan is to find a vintage jacket and modify it to a bit more modern look. also need a armygreen denim shirt to go with my leather pants and aviator sunnies !

4 kommenttia:

Teresa kirjoitti...

Kuumaa!:) Odotan niin kovasti Topshopin armytakkia saapuvaksi. (Myytiin netistä varmaan päivässä!) Bleiserikin kuulostaa kyllä todella hyvälle!

Nuheila kirjoitti...

Olin iloinen kun ensi kertaa näin kevät muotikuvia joissa on armyvihreää-vaatekaapista onneksi löytyy kyseistä väriä,tosin olen siirtänyt armyvihreät treenivaatteiksi;)Balmainin kuvia katsellessa mietin että pitäsiköhän viillellä reikiä vanhaan teeppariin?Ehdottomasti HOT!!!

Mukavaa sunnuntaita!


Nuheila

Nimetön kirjoitti...

Luonnonmateriaalia, puuvillaa oleva farkkupaita hyvinkin mahdollista värjätä kotikonstein, pitäisi tarttua hyvin. Muista kuitenin, että paidan tikkaukset jäävät todennäköisesti alkuperäisen värisiksi, koska langat on yleensä polyesterilankaa..mutta eihän se kyseisessä haittaa, ainakaan mun mielestä. ;)

Leenu kirjoitti...

Käy jostain army-shopista hakemassa käytetty armeijapaita, ite oon johonkin kekkereihin ostanu saksan armeijan vanhan vihreen paian, ihanasti pehmäksi oli kulahtanu. Niin makso ehkä kolme euroo. Näitä armeijan ylijäämäkaman myyjiä pitäs kyllä olla vähän siellä sun täällä ja netissä myös.