lauantai 23. tammikuuta 2010

dagens

leopardikenkien kohtalo on yhä vain vaakalaudalla. kengät tosin ovat nahkaa ja varmasti käytössä hieman venähtävät, mutta turhautumisen varmasti arvaatte jos kenkähyllyssä seisoo jumalaiset kengät, joiden elämäntehtävä on sinetöity ainoastaan näyttämään hyvältä kaapista käsin..

tänään taisteltiin pakkasta vastaan kukitettuna. tuttu kukkamekko tällä kertaa puettuna paidaksi mustien haaremihousujen kanssa. lyhyen mekon helma oli varsin iisi kääräistä väljiin housuihin piiloon - vielä kun kokonaisuuden viimeisteli mustalla jakulla, joka viimeistään häivytti takapuolelta rullatun helman aiheuttamat kurtut.

viimeksi kukkamekko sai oikein suotuisan vastaanoton teiltä, mutta kuinka toimii mekko housuihin yhdistettynä ?

viettäkäähän lokoisa viikonloppu murut.


translation // wearing my vintage flower dress with some black harem pants and a boyfriend blazer.

4 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

ihana kokonaisuus asussa!

Nimetön kirjoitti...

hei mulle sanottiin et jos kävelee kosteet sukat jalassa pienehköillä kengillä nii ne muotoutuu ja venyy paremmin jalkaan... toivottavasti toimis!

Henna kirjoitti...

Ihanat housut ja kukkamekko toimii näinkin!

Anna-Maria kirjoitti...

Jos ei halua venyttää kenkiä kävelemällä märillä villasukilla, niin toinen näppärä keino on pistää vettä sisältävät minigrip-pussit kenkiin ja kengät pakkaseen ja odottaa että jäätyvät. Jäätyneet pussit nimittäin venyttää kenkää. Myös suutarilla voi käydä venyttämässä kenkiä. :)