tiistai 14. helmikuuta 2012

satula kainaloon

eilinen huutokauppa oli täysin tyhjä arpa. ei niin mitään potentiaalista kodin rikastetta ollut tarjolla. sen sijaan kirpparilta löytynyt nahkainen satulalaukku herätti tunteita - helvetin upea tai todella korni. ehkä jopa liian korni entiselle hevostytölle. jotenkin, taas kerran, kesään ja denimiin vaeltava mieli jätti silti laukun vielä harkintaan. ihan kuin se kipputorilla säilyisi kovinkaan pitkään. jotakuinkin uskomattoman paljon upeampi toteutus satulalaukusta kuin Diorin taannoiset saddle bag- kauhistukset.

kuvitelkaa. olen onnistunut pitämään kutini, ja uusimaan sohvapöydän lasimaljaan uuden nipullisen kukkia heti kun edelliset ovat nuupahtaneet. helppoahan se on, kun lähikaupasta saa kauniita ja edullisia nippullisia ruusuja sekä tulppaaneita. tästä tavasta pidetään kiinni.

nyt huppu silmille viimalta suojaamaan ja noutamaan jotain uutta olohuoneen nurkkaan - jotain mikä tällä hetkellä on vielä mintunvihreää..

translation// got pretty mixed feelings about this leather bag I found at fleamarket- super awesome or kinda creepy ? keep imagin this bag worn with sleek hair and white boyfriend blouse.


5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kai sä ostit ton ?

Emma kirjoitti...

Siis ... mahottoman mielenkiintoinen laukku! Just tarpeeks överi !

Piret kirjoitti...

Anonyymi: no en. ja nyt harmittaa !!

Emma: eikö ole !

Sade kirjoitti...

Laukku on älytön!
Sun olis pitänyt ostaa se, ihanan huomiotaherättävä ja erilainen! :)

Piret kirjoitti...

Sade: no minä tiedän !! Sä et nyt yhtään helpota mun ahdinkoa :)