torstai 16. helmikuuta 2012

rustiikkia nurkkaan

olohuoneemme nurkka on mielestäni ollut vailla jotain korkeaa - käytän tästä virheellisesti termiä korkeuselementti. kaikki huonekalut ovat ikään kuin samalla tasolla, eikä kirjahyllyä olohuoneeseen ole sovitettu tarkoituksella - tarvitaan siis jotain korkeaa rikkomaan tasaisuutta.

koko projekti vähän kuin loksahti kohdalleen, kun löysin antiikkiliikkeestä kenossa seisovat puutikkaat. hieman suolainen hinta, mutta satasen pintaan tuntuvat olevan tikkaat kuin tikkaat - vaikka sana vanha olisi liitetty kylkeen vain silmänlumeeksi. näiltä ranskan tuomisilta on joku joskus kivunnut omenat puusta - näin ainakin myyjä uskotteli.

tiedän. saatoin syyllistyä pieneen rikokseen, lähestymällä pensselein ja sudein alkujaan mintunvihreitä tikkaita. puolustuksekseni sanon, että maalasin valkoista hyvin huolimattomasti ja vähän sinnepäin, alkuperäisen ja kuluneen ilmeen säilyttämiseksi.

askelmille vielä somasti muutamat kirjat sekä tulta kupissa, ja korkeuselementti on valmis. pidättekö ?

translation// found this old wooden ladder at an antique store. they were originally painted with an romantic mint shade that I decided to repaint in white. already order few new books to set on the steps..

7 kommenttia:

Minni kirjoitti...

Uskomattoman hienot kyllä. Voi kun näitä sun sisustuspostauksia saisi lukea enemmänkin.

Night at Vogue kirjoitti...

Oikein hyvännäköinen lopputulos!

Nanna kirjoitti...

todella hienot! tollanen sopisi myös tänne mun loft-asuntoon, ku huonekorkeutta riittää :)

reetta kirjoitti...

Kämppä näyttää aivan upealta, mitä näistä sun kuvista on saanut selville. Pidän niistä pienistä rosoisita yksityiskohdista, kuten juuri näistä tikapuista. Ne antavat asunnolle vähän enemmän luonnetta :)

Jii kirjoitti...

Ehdottoman upea! Oon ettinyt samantapaista ratkaisua myös omaan asuntooni jä tää vaan vahvistaa ajatusta, että tikasratkaisu olisi siihen mitä mainioin.

Hanna ja Anni kirjoitti...

sun blogia lukiessa tulee aivan hirveä hinku päästä itsekin sisustamaan ! en kestä miten mahtava asunto teillä on.

karoliina kirjoitti...

Sulla on niin ihana sisustussilmä! Hinku muuttaa pois kotoa vaan kasvaa.... vielä pitäis jaksaa ootella pari kuukautta.