lauantai 18. helmikuuta 2012

kirjavaa

otin omasta vinkistäni vaarin, ja hain lähimmästä KappAhlista viimeisen rekissä roikkuneen, vahvoja Isabel Marant väristyksiä aiheuttaneen neuleen - enkä voisi olla enempää tyytyväinen kymmenen euron sijoitukseeni. pusakassa on vielä kaltaiseni vilukissan mieltä, ja ranteita, lämmittävät kellohihat.

tänään päällä myös h&m:n alesta seitsemällä eurolla talteen korjattu takki. onnistuneella leikkauksellaan ja istuvuudellaan tämä ajaa mennen tullen kalliimmat vastaavat allikkoon - edes yhtä numeroa liian suuri koko ei tunnu haittaavan. haalea takki ja kirjava jumpperi näyttää hyvältä yhdessä - olenko väärässä ?

täällä jatketaan vanhempien nurkissa laiskottelua metsän keskellä. paisti on uunissa, villasukat jalassa ja pikkukoira kainalossa. hyvin pyyhkii


translation// do you feel Marant ?? finally bought this Marant- ish jumper from KappAhl. already bonding and spending some quality time together xx6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Näyttää ihan todella upeelta yhdessä ! Ihana saada pitkästä aikaa outfit posteja. Lisää näitä ja paljon :)

Ninnis kirjoitti...

Heh kävin kattoo tota neuletta ja se näytti mun päällä ihan karseelta :D Mut nyt kun katon näitä, niin voinpa sanoa taas että epäreilua on, miten sun päällä kaikki tuntuu vaan, noh toimivan

Unknown kirjoitti...

pretty top!

xo Ashleigh

www.thedaileigh.com

Chunky Cat kirjoitti...

you look gorgeous, love the top! :)
www.blushjewellery.blogspot.com

hheidi kirjoitti...

Hyvältä näyttää!:)

Piret kirjoitti...

Anonyymi: no minustakin :) kyllä täsäs kunnostaudutaan asukuvien suhteen ;)

Ninnis: haha niinhän se on, että kaikki ei passaa kaikille. harmi, sillä neule on todella ihana

Ashleigh: thanks hon

Blush: than you dear

hheidi: kiitos !! eläköön inkkariprintti