maanantai 23. tammikuuta 2012

just my luck

voi tätä tuuria. muutama kuukausi ennen muuttoa kirpputorilta löytämäni nojatuoli on kaipaillut kipeästi rahia seurakseen. vähän skeptisesti olen koko projektiin siltikin suhtautunut - noin nohjuista tuolia kun ei vain voi parittaa tuliterän ja virheettömän jakkaran kanssa. ainakaan minä en voi.

etsiskelin vtg leather pouffe hakusanalla eBaysta hetken parin, ja löysin ensimmäisen kuvan valkean rahin. nyt ollaan jo lähellä. mutta, kuten valitettavan usein käy, ostopäätöstä miettimään jääminen saattaa koitua kohtaloksi - rahi myytiin. takaisin lähtöruutuun.

lauantaina raahauduin puoliväkisin kirpputorille - täysin vailla motivaatiota, ja epäuskoisena, että tänään voisi tärpätä laisinkaan. ja sitten eteen jysähtää painokuvioitu, konjakkinahkainen, kulmista rispaantunut ja täydellinen rahi minun nojatuolini kaveriksi. siis oikeasti. tämän rinnalla valkea ebay- rahi tuntuu lähes vitsiltä.

yhtään vähempää en tosin innostunut valkosinisestä maljakosta, kultaisesta kynttilänjalkaparista tai kulahtaneesta metallitarjottimesta, jotka kaikki saivat lauantaina uuden kodin luotamme. jihuuu

translation// Ive been trying to find the perfect ottoman to go with my vtg armchair. did some digging on ebay and found that pretty white pouffe - couldnt made up my mind, and someone bought it. but thanks to my ever so wonderfull fleamarket luck, I found this cocgnac coloured old footstool for 19 euros. its ridiculously perfect fit with my lounger. so happy it hurts xx5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

On toi valkoinenkin kyllä hieno, mutta ruskea on mieletön !!

caelia kirjoitti...

Mahtavia löytöjä!

Pitäisi itsekin mennä vähän kiertelemään, kaipaisin jotain persoonallisia vanhoja esineitä kotiin. Nykyään vaan tuntuu, että tosi monella kirpparilla myydään hirveästi uutta (kiina)tavaraa ja noita vanhoja juttuja saa oikein hakemalla hakea.

Iina-Maria kirjoitti...

Vau!
Pitäis itsekin lähteä kirppareille ja kierrätyskeskuksiin kiertelemään, jos sitä vaikka jotain hienoja löytöjä tekisi. :-)

Piret kirjoitti...

Anonyymi: samaa mieltä ;)

Caelia: eikö !! kiinatavaroiden ja kaiken thai- krääsän rantautuminen kirppareille ei tosiaan ole mikään mieluisa ilmiö, mutta onneksi jotain aidosti ihanaakin löytyy joukosta kun jaksaa etsiä

Iina-Maria: suosittelen !! parasta vapaapäivän touhua :)

Night at Vogue kirjoitti...

Aivan ihania löytöjä!