torstai 19. tammikuuta 2012

finds

makuni ja mieltymykseni sisustuksen suhteen kävelee samaa lankkua, kuin periaatteeni pukeutumisen suhteen - vähän uutta, laadukasta sekä paljon paljon vanhaa ja käytettyä sekaisin. vanhat tavarat, siinä missä vaatteetkin, tekevät mielestäni isännästään mielenkiintoisemman - jotenkin lämpimän ja kodikkaan.

saan uskomattoman paljon hyvää mieltä itselleni siitä, että löydän jotain omaperäistä ja sielukasta kotiimme.  yksi uusimmista ostoksista on viisi euroa maksanut pieni intialainen matto, joka on niin sievä, että sen seinälle ripustaminenkin tuntuisi hyvältä ajatukselta. seinäntäytteeksi olen tosin jo hankkinut vinot pinot vanhoja kehyksiä, jotka pääsevat eteisen seinälle kollaasiin ihan sellaisenaan vanhoine rautalankoineen - kunhan saan vasaran käteeni ja projektin viimein alulle..

huutokaupasta parilla kympillä huudettu venäläinen puutuoli sen sijaan sykähdyttää erityisesti rikkinäisellä selkämyksellään. tuoleja oli tarjolla kaksi, joista valitsin väkisin, loistavassa kunnossa olleen sijaan, tämän särkyneen kappaleen. tuolin kohdalla näkisin fraasin, toisen romu on toisen aarre, toteutuneen aika täydellisesti. ja entäpä tuo valkea, kuusisakaraisten kukkien muotoon, virkattu päiväpeite ?

translation// Ive made such an amazing 2ndhand finds lately at flea markets and auctions. small indian carpet, old Russian chair, vintage crochet blanket and loads of different kinds of frames to hang on our hallway. 

4 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Aivan ihana tuo virkattu päiväpeitto! Toiveissani olisi myös löytää tuollainen jostain kirpparilta. Omistin joskus äitini vanhan pitsipeiton, mutta se oli oikeasti jo niin vanha että vain repeili ja viimein se vain oli heitettävä pois. Tietysti jos olisi kärsivällisyyttä alkaa virkkamaan itse...mutta taidan kuitenkin etsiskellä vielä! ;)

caelia kirjoitti...

Mielettömiä löytöjä - tykkään!

Nimetön kirjoitti...

Millä jkl kirppareilla käyt :)? Mikä on mielestäsi paras?

Piret kirjoitti...

saija: uskomattomiin hintoihin vaan nousevat kirppareillakin yleensä pitsitäkkien hinnat. Paikallisella SPR:n kirpparilla oli myynnissä samanhenkinen peitto ja hintalapussa 120e. olisi ihana osata virkata itse mieleisensä :)

Caelia: kiitos, eikö olekin !

Anonyymi: käyn mitään syrjimättä ihan kaikilla kirpputoreilla säännöllisesti - koskaan kun ei voi tietää mitä minnekin ovat ihmiset varastoistaan raijjanneet.

ehkä siltikin suosikkeja ovat Kirpparille.fi, laukaan kirpparimarket ja SPR:n Kirri