maanantai 16. tammikuuta 2012

failure

kuvamuistojen tallentuminen - vastaisin, jos joku kysyisi mitä bloggaamisesta on jäänyt tärkeimpänä käteen.

en koskaan ole otattanut itsestäni rippi-enkä ylioppilaskuvaa. syynä yksinkertainen, ja täydellinen, fotogeenisyyden puute. jälkikäteen tosin harmittaa, ettei rippikuvauksen koevedokset koskaan päässeet kehitysasteelle - tötterölle päälaelle kasattu vitivalkea tukka, johon pappi on juuri kastetilaisuudessa liruttanut vettä kouratolkulla, olisi ollut mielestäni ikuistettavan arvoinen. koevedoksetkin luonnollisesti siinä 15- vuotiaan epätoivon puuskassa revittiin. se on kova paikka pikkuflikan huomata, että toinen silmä lupsattaa joka kuvassa, eikä kuvasta löydykään sitä rinsessaa mitä odottaa saattoi.

bloggauksen vuoksi kamerasta on tullut ns. välttämätön paha, jonka edessä on hirmuisen paljon luontevampi olla - joskin naurettavaahan muotibloggaamiseen sidottu itsensä alituinen kuvauttaminen on. mutta se nyt on pelin henki.

sanomattakin selvää, että kuvamuistoistakin rakkaimpia ovat ne, joissa on havaittavissa puseron värin ja nilkkurin profiilin lisäksi tunteita, tilanteita ja ystävyyttä. niitäkin on onneksi tallentunut satapäin nauhalle blogin aikana. se tuntuu hienolta.

sitten on myös näitä kuvia - naama vinossa ja koko nainen kenossa yliposeerauksesta.

translation // funny how many brainless pictures of myself Ive saved to my computer during this blog stuff. its ridiculous. on the other hand theres a lot of amazing pictures with my friends that are full of feelings and beautiful moments. 

 

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

voi että! en kyllä usko ettet muka olis fotogeeninen, sähän oot ihan mieletön kaikissa kuvissa!

%& kirjoitti...

Iiiiihanat kuvat XD

Nimetön kirjoitti...

Heippa,

Löysin blogisi juuri hetki sitten, kun googlailin "sänky anttilasta" haulla. Ja sinulla on juuri tuo samanlainen sänky, joka olisi itselläni seuraavana ostoslistalla. Joten voinkin vähän udella ja kysyä, että minkälainen sänky on ollut käytössä? Onko kova vai pehmeä? ja mistä kankaasta suunnilleen tuo pääty on tehty, jos tiedät? Anttilan kuvissa sänkynpäädyn kangas näyttää jotenkin oudolta, vähän kun joltain pyyhe kankaalta? :D mutta ei taida kuitenkaa olla ihan samaa kangasta, mitä perus pyyhkeet ovat? Kiitos!

-Amanda

P.S oikein mukava blogi sulla! jotenkin erilainen :) taidan jäädä seurailemaan

Piret kirjoitti...

Anonyymi: usko pois vain. kuvaajalla on uskomaton merkitys kuvien suhteen, sekä luontevalla kameran edessä oleskelulla. tämän olen oppinut vasta blogin myötä :)

%& hah kiitos

Amanda: mukavaa että löysit tänne ! Sänky on aivan uskomatton hyvä !! suosittelen lämpimästi.

Sängyn kangas on hyvin huokoista ja pehmeää, ei pyyhekangasta missään nimessä, vaikka ymmärrän kyllä että olet saanut sellaisen käsityksen. Itse käsittelin sängyn kauttaaltaan tekstiilinsuoja-aineella että kaunis valkeus säilyisi mahdollisimman pitkään ;)