tiistai 1. marraskuuta 2011

still here

hengissä ollaan arkikiireistä huolimatta. harmistuttaa kun en ole ehtinyt tänne tarinoimaan aikoihin, mutta tätä minä hieman ounastelin kun lupauduin palaamaan blogini pariin. mihinkään en siis ole katoamassa, mutta postaustahti saattaa hivenen hidastua kiireen ja pimeyden ajanjaksolla.

uusia kuvia en ole ehtinyt ottamaan aikoihin, joten nämäkin otokset on kuvattu jo joskus alkusyksystä. Miu Miun korkoni ovat tosin hyvinkin ajankohtaiset tällä erää, sillä Nina´s järjestää facebook sivuillaan huikean Lempikenkäni- skaban, mihin otin itsekin osaa kyseisellä korkoparilla. käykäähään lataamassa kenkiä nettiin niin päästään jännäämään kuka voittaa 1500 euroa kenkärahaa pukinkonttiin. jos joskus olen toivonut jotain voittavani niin nyt olisi se hetki - voiko parempaa toivoa kuin huikean summan törsättävää kotimaiseen luxuspuotiin ?

siispä auttakaa hyvät ihmiset kyyhkyset voittopariksi klikkaamalla peukkua täällä !! lisäksi kaikkien Nina´sin facebook sivua tykänneiden kesken arvotaan Christian Louboutinin laukku, joten klik klik sukkelaan.
palataanhan taas xx

translation // sorry for my absence babes. been so busy lately that havent got time for bloggin. promise to try harder so stay tuned. xx9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Noiden kenkien on pakko voittaa !! Käyn niin äänestämässä <3 <3

Nimetön kirjoitti...

"Lisäksi arvomme kaikkien Nina'sin Facebook-tykkääjien kesken upean Christian Louboutinin laukun." Eli ymmärtääkseni kuvista tykänneiden kesken ei arvota laukkua, vaan Nina'sin fb-ryhmän tykkääjien kesken.

Piret kirjoitti...

Anonyymi: no samaapa toivon minäkin :)

Anonyymi: kiitos korjauksesta !! asia täsmennetty nyt myös blogitekstiin :)

Martina kirjoitti...

Eipä mitään, bloggailet kun ehdit ja jaksat, älä ota mitään paineita että joka päivä tarttis jotain tuottaa ;)

eloiselabetise kirjoitti...

Lovely photos! Your shoes are amazing! xxx

free-style-fs.blogspot.com

Unknown kirjoitti...

Moikka, voitko mahdollisesti lisätä tähän tuon lukijaksi liittymisen?

:)

Nimetön kirjoitti...

Löysin kuvasi fb:stä ja kiinnitin huomiota kuvaan jossa ratsastat Ircolla, tuo hevonen on joskus majaillut tallillamme. Oletko omistaja vai? En edes tiennyt että harrastat ratsastusta :)

Piret kirjoitti...

Martina: Niinpä se on tehtävä, muuten ei riitä tunnit vuorokaudessa :)

eloise: thanks hon xx

Melli: lisätty :D

Anonyymi: En omista enää, mutta aikoinaan ostin Ircon Royne Zettermanilta Ruotsista ja kisasin sillä 130-140 tasolla :) Irco oli viimeisin hevoseni kun lopetin touhun opintojen takia. Nyt kutkuttaisi taas pikkuhiljaa palata lajin pariin :)

Essi kirjoitti...

rrrrakastan noita kenkiä! nam!