maanantai 24. lokakuuta 2011

last weekend

seuraavaksi luvassa kolme syytä siihen miksi viime viikonloppu oli paras pitkään aikaan.

1 . rakas ystäväni kotiutui viidenvuoden ulkomailla asumisen jälkeen kotiin - ainakin hetkeksi. sekin riittää, kunhan ei ihan heti karkaisi jonnekin kauas. kaikki on ainakin vähän aikaa niinkuin joskus kauan kauan sitten, ja se tuntuu niin kovin turvalliselta.

2 . uskomaton läpilyönti henkilökohtaisissa sushitaidoissani. neljän tunnin näperryksen jälkeen inside out rollit onnistui maagisesti seesaminsiemenineen ja wasabimajoneesikoristeluineen. tästä kaupungista kun ei hyvää sushia ikävä kyllä saa ellei laita itseään ja hermojaan likoon. toisaalta äärettömän rentouttavaakin touhua kunhan on lasi hyvää valkoviiniä kokoajan hollilla.

3 .  unelmatuoli - löysin kuvan kauniisti patinoituneen nojatuolin kirpparilta viikko sitten, minkä jälkeen olen siinä käynyt istumassa neljästi, jauhanut tuolivanhuksesta taukoamatta kaikille käden ulottuvilla oleville ystävilleni, sekä ruikuttanut sille säilytystilaa vanhempieni autotallista muuttopäivään saakka. ja nyt se on minun ja siitä tulee olohuoneeni kruunu ja voi tätä onnea ja on se vaan upea.


translation// Top 3 from last weekend: 1. made a breakthrough as an amateur sushi chef, 2. my best friend is back home and 3.  I made an amazing chair find from a local trift store. Best weekend for a while.

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

APUA mikä tuoli !! Oliko kallis ? Ja PS oot tosi upee näissä kuvissa.

Ines Kaivonen kirjoitti...

Ah toi sun paita on I HA NA!! Ihana toi nyörijuttu. Ja muutenkin upee meikki ja hyvältä näytät! :) ja ahh sushia

Nimetön kirjoitti...

I LOVE LOVE LOVE YOUR BLOG <3

Iina-Maria kirjoitti...

Nyt tuli sushihimo ja tuoli on UPEA ja sinä olet kaunis!

Ulrika kirjoitti...

Viikonloppusi kuulostaa ihanalta, ja tuo tuoli on IHANA ! Mäkin löysin ihanan tuolin huonekalukirppikseltä, enkä oikein tahdo päästä siitä yli.. Täytyy varmaan käydä huomenna poistamassa se.

/U
pug-a-licious

Piret kirjoitti...

Anonyymi: eikö !!! ei ollut edes hurjan hintainen, minkä vuoksi erityisen upea löytö :)

Ines: niin on ! Stylestalkerin Gidget blouse myytiin loppuun hujauksessa, mutta onnistuin löytämään Sydneyn toimistolta vielä mallikappaleen tästä paidasta mustana ja valkoisena. jihuuu

Anonyymi: thanks thanks thanks babe

Iina-Maria: Kiitos :)

Ulrika: no niin minustakin, tuo nahka on patinoitunut niiin kauniiksi :)