maanantai 3. lokakuuta 2011

sheer gold

pientä pukeutumismasennusta havaittavissa kun seurailee muotiviikkokuvissa liehuvia helmoja ja paljaita sääriä. huomaan ajautuneeni jo nyt pienoiseen kylmyysahdistukseen lähenevän talven vuoksi, eikä kerrospukeutuminen viehättäisi nyt tasan yhtään.

Stylestalkerin henkäyksen kevyen, kultaan taittuvan, neuleen omistan myös mustana. mahtavan ohut, lämmin ja monikäyttöinen paita -  siis täydellinen osa pohjoisen pakollista kerrospukeutumista. oikeastaan tämä on mekko, mutta itse käännän ylipitkän helman mieluummin paksuun solmuun vyötärölle, kun pukisin vaatteen mekoksi. neulos on mielestäni vähän turhan ohutta ja siksi epäimartelevaa tähän tarkoitukseen.

translation // its getting cold here in Finland. not too keen on the fact that pretty soon I have to start layering an absurd amount of clothes to keep myself warm. I own this Stylestalker knit also in black - one of those fall essentials I just cant live without.


pants, American Apparel // knit, Stylestalker // fur vest, 2ndhand // boots, Sportsgirl

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Super cute!

xx
lilithfashion.blogspot.com

Nimetön kirjoitti...

ihana <3

eloiselabetise kirjoitti...

Beautiful outfit and photos! Love your boots, your waistcoat and your leggings! xxx

eloisedephotography.blogspot.com

decimal shoes kirjoitti...

cute :D
I definitely will following you if you follow me :D
Decimal Shoes

Nimetön kirjoitti...

Onko sun oikea nimi Piret? :) Jos on, niin onko sulla sukua Virosta, kun nimi on virolainen?

Piret kirjoitti...

Anonyymi: Piret on toinen nimeni, mutta myös etunimeni on virolainen, vaikkei suvullamme mitään sidoksia Viroon olekaan. Vanhempani vain halusivat antaa minulle hieman erikoisemman nimen :)