tiistai 4. lokakuuta 2011

reunion

oi onnea ! viime vuonna ennen Australiaan lähtöä pakkasin yhden ehdottomista lempiasioistani, harmaan liukuvärjätyn villahuivini, talviteloille - ja pakkasinkin niin hyvin, että löysin useasta etsintäyrityksestä huolimatta sen vasta nyt. ehdin jo säikähtää että yhteiselomme on oikeasti tullut tiensä päähän, ja olen huivini hukannut jonnekin. käytän tätä valehtelmatta aina kun lämpötila laskee alle vilurajani - eli päivittäin, poislukien kesä-, heinä- ja elokuun.

kävin eilen hakemassa uuden lempineuleeni kaappiini myös valkoisena sekä burgundyn värisenä. jos kovasti yrittäisin, selviäisin talvesta takuulla pelkästään näiden kolmen neuleen armottomalla rotaatiolla.

translation // you cant believe how happy I am since reunited with my favourite scarf. thought I lost it last winter when I was gearing up to go to Australia. my Mom bought this dipdyed woolscarf  ages ago from Estonia and its still like brand new. love it love it love it. 


jeans & knit, JC // scarf, from my Mom // boots, Sportsgirl // bag, Alexander Wang 

6 kommenttia:

Elinakui kirjoitti...

Hih, kävin myös hakemassa tuon tummansinisen neuleen itselleni :) En vain saanut sitä mielestäni ja rahapussissa poltteli JC:n lahjakorttikin! Ja kannatti, sen verran ihana se on - ostin lauantaina ja sen jälkeen ollut jo kolmesti päällä ;-)

Nimetön kirjoitti...

Mitä materiaalia tuo neule on?

Niina kirjoitti...

Woot, mitä sinun diegolle on tapahtunut? Muuttavatko ne aina väriään noin ajan kuluessa? Vaikka, hyvännäköinen se on noinkin, sellainen kirpparilta löydetyn oloinen :)

Piret kirjoitti...

Elina: hieno päätös !! :)

Anonyymi: paita on 100% akryylia mutta päivittäisen käytönkin jälkeen tuntuisi olevan napakassa kunnossa :) neulos on mukavan paksua.

Niina: no sanoppa se :) olen aiheesta voivotellutkin täällä, Diegoni kun näyttää aivan kamalalta. kaikki nahkaremelit on rispaantuneet, värjätty nahka on muuntanut väriään mustasta harmanruskeeksi ja tummansininen mokkanahka on sekin väljähtänyt.

Tykkään tästä kyllä edelleen, mutta hieman kummastuttaa kyllä. Onhan Wangin käyttämä nahka todella pehmeää, mutta kyllä tämän laukun kokonaislaatu on hyvin kyseenalainen

Nimetön kirjoitti...

Olet sä vaan kaunis

Eve kirjoitti...

vitsi tuo neule on kyllä täydellinen! tollaselle ois just tarvetta, pitää käydä sovittelemassa, vaikka suosinkin kyllä luonnonmateriaaleja:)