perjantai 23. syyskuuta 2011

current obsession

tiedän olevani valitettavan myöhässä uusimman laukkuhinkuni suhteen mutta olen valmis yrittämään kaikkeni jotta saisin vakavan clutch- vajeeni täytettyä tällä Celinen huutoupealla pussukalla. sen verran olen saanut tämän perjantain aikana selville, että laukku tuntuisi olevan loppuunmyyty suuresta osasta Euroopan Celine liikkeitä.

vinkatkaa ihanat jos tiedätte jotain konkreettista tämän laukun saatavuudesta. eritoten tuo burgundy-royal blue versio olisi mielessä, mutta olan valmis tinkimään värisävyistä tässä projektissa. auttakaa miestä mäessä kaverit

translation // need ur help guys !! ive been looking for this celine bag desperately, but it seems to be sold out. give me  hint if you have any info about this beauty. im most keen on finding the clutch in burgundy-royal blue but in the end - any color combination will do. thanks sweeties !!
9 kommenttia:

Miksu kirjoitti...

nääh, hoida tää obsessio diyllä, am. apparelist navy clutchi, teippi siihen kii ja viininpunainen akryylimaali tai spraymaali pintaan. antaa kuivuu ja teippi hemmetiin, tadaa!

Piia kirjoitti...

UUh miten upeita ! Toivottavasti saat omasi :)

Mii kirjoitti...

En tiedä haluatko just ton kyseisen laukun, mut Ginassa oli tismalleen samanlainen myynnissä kuin tuo ekan kuvan yksilö ja hintaa oli kymppi :p

Piret kirjoitti...

Miksu: ehdotuksesi on kyllä kertakaikkisen hyvä. Saisin juuri sellaisen kun haluan. mietitään :)

Piia: no niimpä juuri :)

Mii: kiitos vinkistä, mutta kyllä, haluan juuri tuon Celinen version.

Helena kirjoitti...

Tuo ensimmäinen on niin herkku! Tahtoo :) Kiva kun aloit taas uudestaan kirjoittelemaan, sinulla on inspiroiva blogi vaikkei se aivan omaa tyyliäni olekaan!

Ninni kirjoitti...

Oletkin varmaan jo täältä tiedustellut?

http://www.luxbag.fi/#/kluuvi

Piret kirjoitti...

Ch4rlotte: kiitos :) ihana kuulla !!

Ninni: No en edes ole !! unohdin täysin kyseisen puljun olemassaolon ! Iso kiitos, soitan heti huomenna

Nimetön kirjoitti...

Noi on niiiin herkullisia!! Varsinkin toi ensimmäinen:-)

Helena kirjoitti...

Onko käynyt onnea tämän laukun löytämisessä? Sain pienoisen obsession tuosta laukusta ja melkein sain Ginan version napattua huutiksesta itselleni mutta myöhästyin.. Sekin olisi minulle kelvannut kun tuon aidon saaminen taitaapi olla jo liki mahdotonta..