keskiviikko 21. syyskuuta 2011

casual stripes

tiedättehän ne vaatekaapin arkipäivänpelastajat, jotka voi vetäistä aamukiireessä sekuntiakaan miettimättä päälle ja lopputulos on silti harkitun oloinen ? JC:stä viikko takaperin ostettu paksuraitainen pusero on juuri tällainen - turvavaatteiden aatelia. iholle pehmeä materiaali ja klassista mustavalkeaa raikastettuna juuri oikean sävyisellä, hiekkaan taittuvalla beigellä. parhautta.

olen edelleen jäänyt tyhjin käsin etsiessäni pelkistettyä kirpputoritakkia haalean beigeänä tai vastaavasti hiirenharmaana. tosin en ole ehtinyt paneutumaan tähän projektiin sen vaativalla vakavuudella, kun päivät täyttyvät muista vähemmän mieluisista velvoitteista. kaipaisin jo kipeästi jotain kauniimpaa, ja ennenkaikkea vaaleampaa, tämän mustan villakangastakkini rinnalle.

translation // my newest everyday savior - striped shirt from JC. love the combination of thick black, white and sand beige stripes - looks pretty clean worn with my black AmericanApparel riding pants. The black coat is an old find from salvation army. Think I need to find a similar coat also in soft beige and grey to get through this fall.

shirt, JC // pants, American Apparel // boots, Sportsgirl // jacket, 2ndhand2 kommenttia:

Säde kirjoitti...

Tää tulee vähän puskista, mutta miten olet saanut tuon "Lainahöyhenissä"- tekstin keskelle tuossa bannerissa..? Vai ootko tehny tuon bannerikuvan itse ja ladannut vaan siihen?

Jos laitan (bloggeria kun itsekin käytän) tekstiä bannerin kohdalle, se menee aina vasempaan kulmaan. :s

Thanks jos voit neuvoa mua. :D

Piret kirjoitti...

Cecilia: anteeksi kun vastaaminen kesti. Bannerin teksti on siis tehty ns. kuvaksi ja sitten muokattu koodeja muuntelemalla juuri oikean kokoiseksi ja poistettu (ilmeisesti automaattisesti) blogipohjaan kuvan kanssa tulevat reunukset.

Toivottavasti tästä nyt oli apua. bannerin laittamisestakin on kulunut vuosia jo, joten en ihan tarkkoja ohjeita muista.