torstai 4. elokuuta 2011

väliaikatietoja

tyypit hei - kuinka otettu olenkaan kommenteistanne ja kannustuksista ! huikeaa miten moni teistä on löytänyt tänne näinkin pitkän tauon jälkeen . tässähän ihan punastuu

väliaikatietona kerrottakoon, että blogin jatko on nyt tiukassa mietinnässä. jos hommaan uudestaan vielä lähden, tahdon tehdä sen kunnolla - vaikkakin postaustahti saattaisi olla aiempaa niukempi, mutta kuitenkin niin että lukijat ja bloggaaja pysyisivät kaikki tyytyväisinä ? tällainen ratkaisu taisi kommenteissakin vilahdella  useampaan otteeseen.

malttanette siis vielä hetken, kun puin elämäntilannettani ja mukakiireitä lävitse sen verran että pääsen johonkin lopputulokseen asian kanssa.







// pics by me

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin PLIISPLIIS jatkat !! Me luvataan olla tosi kiltisti ja vaatimatta turhan nopeaa tahtia vaikka saisitkin päivittää kolmesti päivässä :D

Kaisu kirjoitti...

Olis parhaat uutiset pitkään aikaan jos jatkaisit <3

lili marlee kirjoitti...

Kiljaisin ääneen kun huomansin bloglovin ilmoitti postauksistasi! (Luulin aluksi että se sekoilee..) Ihan mahtavaa jos palaat takaisin :´) Olen monet kerrat ikävöinyt sinua inspiraatiota kaivatessani.
Olet huippu!

Anonyymi kirjoitti...

Ois kyllä ihanaa jos jatkaisit bloggailua! :)

Anonyymi kirjoitti...

tuu takas pliiiiis! tulin kamalan iloiseksi kun blogilistalta huomasin sun päivittäneen taas! :)

Jenna kirjoitti...

OII, olisi niin kiva jos palaisit blogimaailmaan :> Sun blogi on aina kuulunut mun suosikkeihini!

Anonyymi kirjoitti...

AAAH palan niin halusta nähdä sun kaikki uudet kenkähankinnat!! vink vink ;)

Lau kirjoitti...

Joo niin joo, toivon kovasti että pieni bloginmentävä rako löytyy. <3 Sä oot mun all time lemppari. :)

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan Kaisaa, olis tosiaan paras uutinen pitkään aikaan, jos palaisit blogia päivittämään :)

Tiia-Tuulia Irene kirjoitti...

sun blogi on aina ollut niin hyvä, että olisi sääli jos sitä ei saataisi takaisin tänne! :---)

Anonyymi kirjoitti...

Jeeeeeee!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

APUA, melkein tipuin penkiltä kun huomasin että oot päivittänyt ja hihkuin täällä säälittävänä siitä toivosta että vielä jatkaisit!!
En oo ikinä fanittanut mitään joten en oikein itselleni ole vieläkään pystynyt selittämään miksi juuri sun blogilla oli/on niin suuri merkitys mutta tiiätkö vielä näin vuodenkin jälkeen oot ollut monesti mielessä ja aina kun jotain trendiä olen seuraillut oon miettinyt että mitähän mieltä Piret on; Celinen luggage laukuista/Chanelin mimosa kynsilakasta/ruusukullasta/burgundin punaisesta nyt syksyksi jne....
Mutta siis halusin vaan kertoa että olet erittäin kaivattu ja kiitos tästä pienestä toivon murusesta ja kuulumisten päivityksestä, WOW stylestalker sehän ei olekkaan kun kuumin juttu nyt blogimaailmassa ja varmasti todella hieno kokemus!! <3

Annina kirjoitti...

Ihanaa!!! Pliis pliis pliiis jatka edes pikkuisen? :) Olet lempparini!

Anonyymi kirjoitti...

flickan, ta det lugnt! mites olis et bloggailisit ihan omaa tahtii silloin kun huvittaa ? :D lukijoille pitäis absolutemento riittää jo sekin !

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Just kävin viime viikonloppuna taas ihastelemassa sun vanhoja kuvia!! Sä oikeasti oot Suomen Paras muotibloggaaja (kuvankauneuden lisäksi). Pelastat mun koko vuoden jos rupeat taas bloggaamaan :D!

Elinakui kirjoitti...

Bloggaa vaikka kerran viikossa, kunhan jatkat! :---) Olen roikottanut blogiasi suosikeissa koko ajan ja palannut lukeen postauksias yhä uudelleen :-)

Supersuper ihanaa jos päätät palata! xoxo

Anonyymi kirjoitti...

ANNA TULLA BABY!!!!! tää oli yks mun lempiblogeista!

Anna kirjoitti...

APUA mikä sunnuntaipäivän piristys! Olin varma et tän päivityksen aihe oli, että suljet blogin kokonaan. Tuu PLIIS takas!

heta kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.