tiistai 2. elokuuta 2011

kuulumisia

huhuu kaverit.  olen uskomattoman iloinen viesteistänne, joita tänne aika ajoin tipahtelee vaikken ole päivittänyt ikuisuuksiin. olen niistä myös äärimäisen otettu - jopa siinä määrin, että kaipuu blogin ja teidän lukijoiden pariin tuntuu kasvavan alituiseen. uskomatonta että vielä vuosi lopettamisen jälkeen saan tänne kyselyitä josko vielä palaisin. suoraa vastausta en tähän osaa sanoa edelleenkään - mutta jos nyt tällainen kuulumisten pikapäivitys ainakin  ?

olen vasta muutama kuukausi siten kotiutunut australian komennukseltani, jossa vietin viimeisen puolivuotisen Stylestalker brändin päämajassa Sydneyssä. uskokaa, että tunsin aika-ajoin piston sydämessä kun en raportoinut teille kaikkea sitä ylitsepursuavaa muotitulvaa suoraan näytöillenne: lookbook- kuvauksia, fashion marketteja, hippi kirppareita, Sydney Fashion weekkiä ja StreetStyle kuvausta rinta rinnan Tommy Tonin kanssa..

hörsyilevän kevään vastapainoksi kesä taas on sujunut Suomen suvessa virttyneissä kolitsishortseissa ylensyöden, mökkeillen - ja uskokaa vaan - kalastaen. ehkä juuri kesän kokonaisvaltainen lomakylläisyys sai miettimään blogia ja teitä lukijoita. mielessä siis olettePics by me //

22 kommenttia:

Barbara Scarlett Brayovic kirjoitti...

nice photos babe

Tiia-Tuulia Irene kirjoitti...

oi että, olisi ihanaa jos alkaisit taas kirjoittelemaan tänne useammin! tätä blogia on kaivattu :--)

Nimetön kirjoitti...

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE <3 <3 <3 <3 <3 <3 Huikeita kuvia, muistuttavat taas miksi sua on kaivattu

eple kirjoitti...

My gosh, kuulostaa ja näyttää upealta! Toivottavasti susta kuullaan vielä <3

Anna kirjoitti...

Oi että ilahduin ihan mielettömästi tästä päivityksestä! Olisi ihanaa jos näitä tulisi taas useammin :--) Sun blogi on aina yks niistä blogeista jotka sai mutkin alottamaan bloggaamisen!

Nimetön kirjoitti...

Aaaaaaa ihan mahtavaa et oot postannut, päivän piristys suorastaan :D Ja vielä mahtavampaa tosiaan olis, jos tää ei jäis tähän vaan alkais sillon tällön tulee lisää päivityksiä :)

Nata kirjoitti...

joojoojoo!!! pliis ala taas bloggaan! tää on ollu lemppari kautta aikojen ja ekoja blogeja joita luin ever!

Nimetön kirjoitti...

OOOOOOH! Kylläpä sydän pomppas kun näin että oot päivitelly!! <3 Tuu takas!! Siun blogi on paras ikinä!

Nimetön kirjoitti...

Ala jooko pliis bloggaamaan taas! =) Sua on kaivattu super paljon! Ei haittaisi vaikket edes postailisi kovin usein, vaan tietty ihan niinkuin itsestäs tuntuisi. Lukijat tuskin haluaa asettaa sulle mitään paineita tästä, tärkeintä on että saataisiin seurata sun tyyliä & elämää edes pikkuisen :)

ihanaa kun oot takas! edes tän yhden postauksen verran.

Nimetön kirjoitti...

ai perkele!!!! kuulostaa aika päräyttävältä puolvuotiselta <3_______<3 olit kyl niin suomalaisten muotibloggaajien ykköskärkee, ei mitään indiedays/ginatricotriepu/aamupalakuvapaskaa vaan aidosti mielenkiintonen ja inspiroiva. tai siis vaikka "ite en olis ehkä yhdistänyt noin!", niin silti se oli kaikki aina ihan mahtavaa !

Senja kirjoitti...

ihanaa jos palaat. olit/oot yks mun lempibloggareista. ihana rohkea tyylisi on jäännyt mun mieleen. toivottavasti saat intoa palata. :)

Jose kirjoitti...

Tuli ihan hymy huulille, kun huomasin blogisi päivittyneen! Juttujasi ei voi verrata kehenkään toiseen muoti- tai "muoti"bloggaajaan, niin suomalaisten muotibloggaajien ykköskärkee kuten anonyymi tuossa ylempänä kommentoi. :)

O kirjoitti...

Merelläkin olisi mukava lukea lisää juttuja

ess1 kirjoitti...

hyvä rakas, parempi myöhään kuin ei millonkaan! ja terkut visbystä, loma on aika kovassa vauhdissa. to jatketaan matkaa kroatiaan:) pus

Lotta kirjoitti...

Et usko kuinka hymyilytti kun huomasin päivityksesi Blogilistalla! Ihanaa että voit hyvin, ja tuo puolivuotinen kuulostaa uskomattoman upealta! Sun päivityksiä on ollut ikävä, ja no nämä kuvat sai hymyn huulille :)

Nimetön kirjoitti...

Heii!! Come back!! We miss youu<3 !
Tuskastelen aina kun Suomesta ei tunnu löytyvän laadukkaita MUOTIblogeja (auroran lisäksi) melkein ollenkaan, ja silloin sinä tuut aina mieleen, blogisi oli nimittäin juuri sellainen...
x

Nimetön kirjoitti...

Ihanaihana jesjes uujeauujea jeea baby!! :D <3

Lau kirjoitti...

Voi, mä meinasin pudota sohvalta kun näin että sulta oli tullut päivitys. <3

chiu kirjoitti...

ihanaa kuulla susta taas! ehdotuksena että jos et kerkeä kiireiltäsi bloggaamaan päivittäin niin päivittäisit blogia vaikka silloin tällöin. sua on kaivattu niin kovin! olet ehdottomasti yksi ihanimmista <3 kiitos!

Laura kirjoitti...

Oi että! Yksi lemppareista olit, kun vielä aktiivisesti bloggailit! Toivottavasti tulee comeback :)

Nimetön kirjoitti...

Olisi mahtavaa saada sinut takaisin "blogitaivaalle"! Olet mahtavan inspiroiva :)

-Sofia

Nimetön kirjoitti...

Pirre pistä postausta! musta oli ihanaa kun olio blogi, joka ei ollut vain täynnä mustaa, läpinäkyviä löysiä nappipaitoja, samoja maihareita ja weekdayta... Sun naisellinen tyyli oli just mitä halusin katsoo!