keskiviikko 10. elokuuta 2011

snakebite

tuntuupa tämä kirjoittelu nyt jotenkin ihanan luontevalta - vuosi sitten lopetuspäätöstä siivitti välinpitämättömyys koko hommaan kohtaan, eikä kokonaisvaltainen tyylimasennus olisi kovin huono termi kuvailemaan silloisia fiiliksiä - nyt olen kuin uudesti syntynyt tähän hommaan.

voisin toki keräillä harmaita pilviä taivaalleni sisäistämällä vihdoin faktan, että joulun tienoilla laatikoihin surutta sullottu garderoobini on yhä siellä liiterin ylisillä unohdettuna ja ilmeisen tunkkaisena. siellä on jakut, paljetit, kengät ja koko aarrevarastoni täysin hyljättynä, enkä ole suonut ajatustakaan elvytystoimille. vaikka helvetti sentään pitäisi - ja pian.

tämänhetkisessä rotaatiossa siis pyörii uudestaan ja uudestaan vain  matkalaukkuun Sydneyssä pakatut roinat - kuten nämä Snakebite- leggingseiksi ristityt nyöripöksyt. oma luovuuteni ( tai jopa kipukynnys) housujen kohdalla on loppunut tasan valkoiseen toppiin tai mustaan rentoon jumpperiin yhdistelyyn - koska tässä jos jossain kannatan vähemmän on enemmän ajattelua.


translation //  got these leggings as a bday&farewell gift from the lovelies at Stylestalker. prefer them worn with a white top or a slouchy black jumper - just cause I like to keep it simple with these showstoppersleggings, Stylestalker

15 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

upeat noi legginsit!

Nimetön kirjoitti...

Olethan taas ilmestys Piret !! <3 kyllä tätä blogia on kaivattu niin paljon

Marsu kirjoitti...

Ihanaa kun ainoa suomalainen muotiblogi on back!

Nimetön kirjoitti...

Tervetuloa takaisin ihana!!

Jenni kirjoitti...

Mahtavaa, että oot back! :)

eloiselabetise kirjoitti...

Beautiful photos! Love your leggings and your shirt! xxx

fashion-music-love-fml.blogspot.com

Nimetön kirjoitti...

kun vielä olit "tauolla", selailin useesti blogiasi läpi. olisi huippua jos saisit tonne sivupalkkiin noi postaukset kuukausien alle (en nyt löydä tuota sanaa), siis ettei tarvitse selata jokasta postausta läpi että löytää aikasemmat, vaan että vois ottaa vaikka vuoden 2010 ja helmikuun klikata sieltä, u know

Nimetön kirjoitti...

JEEE! Iso JEEE!:)
Huippua että taas bloggailet:)

Elinakui kirjoitti...

Aivan mielettömän kaunis tuo paita! :-) Moista on tullut omaankin kaappiin haaveiltua, mistä tuo upeus on?

puss.

S I L V E R kirjoitti...

luv and miss ya!
//silver

Teemu Bling kirjoitti...

Huh, aika pahalta kuulostaa toi sun muotikoomaan vajoaminen... :/

En ole pitkään aikaan lukenut sun blogia, mutta tosi ihana huomata että oot taas palannut ja sulla on nyt uutta intoa kirjoittaa! Mun pahin pelko bloggaajana on, että tulisi tollanen pidempi ja isompi tyyliuupumus, ettei oikeasti vaan jaksaisi pitää enää muotiblogia. Tosi surullista aina kun lahjakkaat ihmiset lopettaa blogejaan, mutta ei sille kyllä yksinkertaisesti voi mitään, jos ei vaan jaksa. Bloggaaminen on kuitenkin tosi aikaa vievää ja työlästä, ei sitä oikein huvita tehdä väkisin tai jos ei ole inspistä.

Mutta mutta, kuten sanonta kuuluu... you have to go away to make a fabulous comeback. ;) Tervetuloa takaisin!

P.S. Tiedätkö mistä saisin sopivan vyön, joka sopisi niihin Moschinon kirjaimiin? Mulla on ne kirjaimet, mutta se alkuperäinen vyö oli niin rapakunnossa, että heitin sen suosiolla menemään. Kirjaimet ovat nyt toimineet kaulakoruna kun virittelin siihen kultaisen ketjun, mutta viime aikoina on alkanut himottaa käyttää sitä taas vyönä, kun sitä on näkynyt taas tosi paljon ympäriinsä. Eikös joltain suutarilta voisi saada eripaksuisia vöitä?

Piret kirjoitti...

linda: eiks vaan ookki :) eipä yllätä, että 2 eräkin myytiin loppuun heti

Anonyymi: kiitos ihanuus, kuka lienetkin :)

Marsu: mahtavaa olla back !!

Anonyymi: kiitos <3

Jenni: voi kiitos, tuntuu aikas mukavalta taas tämä homma :)

eloiselabetise: thanks dear xx

Anonyymi: kiitos vinkistä - etkä taida olla ensimmäinen joka kuukausi tagien perään havittelee. yritän tehdä asialle jotain asap

Katri: jeeeee ja mukava kuulla että tarinointi kiinnostaa :)

Elina: paita on ausseista ja merkkiä en tähän hätään muista mitenkään - mutta otan selvää ja ilmoitan !! uskoisin että löytyy jostain nettiputiikista nimittäin :)

Silver my love: ojjjdå pian nähdään joohan ?! mä LUPAAN raahata vanhat luuni luoksesi pian <3

Teemu: kovin vaikeahan sitä ei ole Suomen sysitalvessa vaapua koomaan kuin koomaan, mutta silloin tuntui ettei ollut niin mitään annettavaa koko hommalle - ja liittyihän siihen tosin mittava elämänmuutoskin samaan syssyyn.

mutta nyt intoa piisaa ja kiva saada vanhat lukijat tänne taas !!

se Moschinon vyöhän on aika standardi vyö, joten kirppariltakin uskoisi löytyvän tosi upeita nahkavöitä - juuri joku virttynyt ja ajanpatinoima nahka olisi mielestäni upea.

Mutta minäpäs näpsänä tyttönä mittaan vaikka sen mun vyön leveyden kunhan kotini pääsen, niin jos siitä olisi jotain apua ?

voit toki myös TEETTTÄÄ suutarilla ihan oman designisi ;)

iipu kirjoitti...

ihanat legginssit ja ihana tyttö!

Nimetön kirjoitti...

mieltsit!

Unknown kirjoitti...

itseltäni löytyy nämä myös. mahtavat pökät.