torstai 11. elokuuta 2011

cape

tulevalle syksylle olen kaavaillut erinäisiäkin takkiprojekteja - en suinkaan ihan täysin ajatellut teettää mieleistäni, pikemminkin ostaa valmiina ja uudistaa vaatturilla. idea ja mielikuva valmiista takista on kirkkaana mielessä, mutta toteutusaikataulu sen sijaan ontuu vielä pahasti.  siihen saakka on pärjättävä sillä mitä kaapista löytyy.

vuosi sitten kirpparilta kahdella eurolla ostettu villaviitta on jotenkin erityisen lohduttava syysvaate: helppo, lämmin ja ehdottoman mukava. olen syksy ja talviaikaan lähes aina paksu huivi kaulassa, koska tykkään sulloa suortuvat sotkuun kaulavaatteiden alle - ihan vaan että ne näyttäisivät edes hieman todellisuutta kuohkeammilta. siksi kai pidän viitastanikin. sen kun voi pukea tai kietoa päälleen ihan miten milloinkin huvittaa. vyöllä, ilman, jättihuivina tai ihan vaan harteilta laskeutuen.

mitä mieltä näyttöjen sillä puolen ? viitat niskaan vai ennemmin vilttinä sohvanselkämykselle ?


translation // bought this cape a year ago from a 2ndhand shop. never been that into all that poncho hype, but really really love the idea of a cosy cape around my shoulders - as long as it is open at the front. and yes - still sucker for double denim. probably never get enough of denim on denim comboscape, 2ndhand // denim shorts, Ralph Lauren // denimshirt, 2ndhand // bag, Mulberry 

12 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

ehdottomasti niskaan ja liikenteeseen!

sellaista piti kysymäni, että löytyykö sulta kätköistä vielä vanhempia postauksia, kuin nuo 2009(?) vuoden postaukset, mitä tämän blogin alkuajoilta löytyy. Olis huippua lukea niitä :)

Nimetön kirjoitti...

Todellakin viitat niskaan !! Ihanan inspiroivaa :)

Lotta kirjoitti...

Oon aika varma että jos mä heittäisin vilttini niskaan, en näyttäis läheskään noin hyvältä kun sä. Tuo on mun mielestä tosi luovasti ajateltu, koska viittatakkeja kuitenkin on näkynyt paljon, ja mun vartalolle sellainen ei ainakaan sopisi :)

Käy tsekkaamassa mun postauksesta tunnustus blogillesi :)

http://meandlyon.blogspot.com/2011/08/you-have-sweetest-blog.html

eloiselabetise kirjoitti...

Gorgeous outfit! Love your shorts, your cape and your shirt! xxx


eloisedephotography.blogspot.com

Nimetön kirjoitti...

Olet upea!

Anna kirjoitti...

Oi ihanaa kun olet tehnyt comebäkin tänne blogimaailmaan, onneks olit vielä blogilistallani, oli kyllä positiivinen yllätys kun olit taas päivittänyt! Viitta kyllä sopii sulle, itse ajattelin viettää syksyn ponchossa ja kai se parka on kaivettava esiin talvella:)

Ama kirjoitti...

mä en voi kun edelleen vaan kadehtia sun 2ndhand-löytöjä ja sun tuuria löytää näitä upeuksia:)

Senja kirjoitti...

viitat on ihan parhaita! niin monikäyttöisiä, kuten sanoitkin.ja nyt on kaikkia ihanuuksia taas vaatekauppojenkin syysmallistoissa. :)

karoliina kirjoitti...

on tuo kyllä ihana tuo viitta! Itselläni on viininpunainen äitini vanha viitta ja se on kyllä niin lämmin. Käytän sitä varmaan koko syksyn =D

Jii kirjoitti...

Näyttää kerrassaan upealta ja ennen kaikkea lämpöiseltä. :)

Nimetön kirjoitti...

Viitat niskaan ehdottomasti! Varsinkin tuolla tavalla yhdistettynä näyttää hyvälle! Ihanaa kun kirjottelet tänne taas! Kiitos mielenkiintoisista postauksista, niitä on ilo lukea! (:

Unknown kirjoitti...

Just found your blog trough chictopia! so glad i did, this has to be one of my fav outfit! you look great girl!
-C
spicycandydc.com