tiistai 16. elokuuta 2011

laukkuhamstrausta

onnistuin santsaamaan laukkuvarantojani australian reissulla jopa kolmin kappalein - kaikki mustia ja nahkaisia. yhtäkään en varmasti olisi tarvinut, mutta hyvinpä sain itseni vakuutettua kunkin yksilön tarpeellisuudesta..

matkani loppupuolella kävin pyörähtämässä australian ensimmäisessä zarassa, jossa vielä kuukausi aukeamisen jälkeenkin oli festariaidat jonoja ohjaamassa ja turvamiehet säännöstelemässä asiakkaita. mitään ihmeellistä puoti ei tarjonnut, mutta läpikulkumatkallani huomasin ikuisuusprojektiksi jo ristinneeni, kauniin, mustan, konstailettoman ja suuren nahkaveskan.

siellä sitten mallailin kassia ja kirosin päässäni dollarin tuomaa vajaan 100 euron (!!) lisähintaa suomen Zaraan verrattuna. huulta purren jonotin puolituntisen kassalle aarteeni kanssa, enkä kyllä ole hetkeäkään katunut. laukusta on syksyksi saatavilla myös huikea  huopainen versio - yksinkertaista neroutta !translation // bought this perfect shopper from Zara Sydney - huge size, bulky leather and plain design is just to diefor. have been looking for this kind of simple black shopper for a long long time. check out  also the genious felt version for fall!!5 kommenttia:

chloe kirjoitti...

Olen itsekin ihaillut samaa eri värisinä. Onko ompeleet ja kaikki kestäneet hyvin? Olen aina vähän hämmästellyt Zaran laukkujen korkeita hintoja, mutta onhan moni kuitenkin nahkaa - samaa ei voi sanoa kengistä. Olen myös viime aikoina ihmetellyt, miten polyesterisestä lyhythihaisesta puserosta kehdataan pyytää 60e (aito silkkinen ei ole kovin paljoa kalliimpi edes). Varsinkin juuri näissä puseroissa ei ole laatu ja hinta enää kohdallaan, mikä on harmi koska malleja löytyy todella nättejä.

Nanna kirjoitti...

upea!

Nimetön kirjoitti...

WOW, that's gorgeous! Also love the felt version.


Camila Faria

Lau kirjoitti...

<3

Nimetön kirjoitti...

Tuo huopainen on huippu! Täytyy kysellä tulleeko Suomen Zaraan. Itselläni on konjakinvärinen versio samasta ihanuudesta, tykkään siitä täysillä!