keskiviikko 17. elokuuta 2011

syyskukkia

voisin koittaa luvata, että tämä on viimeinen liehukepaita- postaukseni vähään aikaan ja yrittää tarinoida jostain vähän syksyisemmästä. olen vaan niin armottoman koukuttunut näihin kevyisiin kesäpaituleihin, että on kovin vaikea asennoitua lähenevään loskaan ja kerrospukeutumiseen. kesän viimeisiä siis viedään.

kuvista tarkkasilmäisten löydettävissä kuluneen kevään ja kesän, jo vahvasti linttaan astutut, mielitietyt. hiekansävyiset mokkabootsit löytyi viime vuosina huikean läpilyönnin tehneestä aussiketju Sportsgirlistä, joka vielä viisi vuotta sitten maassa vieraillessani oli ihan samaa kauraa kaikkien muidenkin peruspuotien kanssa -nyttemmin brändistä tulee mieleen Topshopin kaltainen trendijylläämö.

bootsieni kaltaisia ympärivuotisia lemmikkejä tarvitsisin kaappiini enemmänkin. luottovaatteita, joihin pukeutua säästä ja vuodenajasta riippumatta - sillä asteella kuin esimerkiksi ympärivuoden samojen kenkien käyttäminen täällä pohjolassa on edes teorian tasolla mahdollista. mutta ymmärsitte toki pointtini

translation // very inaccurate photos of my beloved suede ankleboots from Sportsgirl. Ive literally worn these everyday since I bought them last march - mostly cause Ive been too lazy to make an true effort with  heelsshirt, Stylestalker // shorts, Levis // boots, Sportsgirl // sunnies, rayban

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

ihana asu!

S kirjoitti...

En tiedä löytyykö jo sun kenkäkokoelmista, mutta ympärivuotisiksi bootseiksi suosittelen ehdottomasti Acnen pistoleja, tai sitten joitakin vastaavia esim Nilsonista. Näyttää hyvältä farkkushortsien, pitkien housujen, mekkojen... No well, kaiken kanssa!

Nimetön kirjoitti...

Jotenkin mua ei yllätä sun upeus tässä postauksessa :) Kengät, paita ja koko homma vaan toimii taas niin satkulla <3

Tiia-Tuulia Irene kirjoitti...

onpa ihana paita!