torstai 13. toukokuuta 2010

last night

eiliset grillikauden avajaiset olivat menestys mansikkakakkua myöden. hennesin kymmenen euron raitamaksi, JC:n mokkarotsi ja vanha punosvyö kaikessa yksinkertaisuudessaan toimi illan asuna - pitkän helmankin sai sovitettua sopivaan mittaan platform korkojen ja vyön avulla. tämä mekko on saatava ehdottomasti myös mustana !

nyt vapaapäivän viettoon, pus muruset.


dress, hm / biker jacket, JC

translation // wore my hm maxidress last night with a suede biker jacket. love this dress - costs only 9,90€ and is so light to wear,

13 kommenttia:

Lilou kirjoitti...

Cool and beautiful as usual :)

Minulla on muuten juuri se musta versio, en ole ihan vielä ulkosalla tarjennut käyttää. Kerrankin tarpeeksi pitkä mekko minullekin! Tuo sama raitaversio odottaa noutoa lähiärrällä. Loistohankinta!

Sara kirjoitti...

Mä kävin sovittelemassa sitä mustaa, mutta aikani sovituskopissa pyörittyäni jätin sen kuitenkin kauppaan ihan suosiolla. Ei vaan ole mun juttu!

emma kirjoitti...

toi näyttää kyl iha pyjamamekolt :o

Annika kirjoitti...

argh, sä saat sitten aina kaiken näyttämään hyvältä! mä sovittelin tuota mekkoa yks päivä ja näytin siinä ihan joltain mammalta

Sofie kirjoitti...

Ostin ton mekon mustana, mutta koska kangas on suht läpinäkyvä (mun alusvaatteet näkyi melkein kokonaan läpi) hankin niitä kaksi samanlaista, joita pidä päällekäin. On muuten tosi ihana ja pehmeä!

Johanna kirjoitti...

Nyt nää kuvat sai mut harkitsemaan taas uusiksi, jos sittenkin ostais sen raitamaksin sieltä Hennesistä. Mä en vaan voi ymmärtää, miten sun päälläs kaikki näyttää niin mielettömän hyvältä! T: Kateellinen

Nimetön kirjoitti...

Moikka! Olen seurannut fanina blogia pidemmän aikaa, ja huuto.netiä selaillessa sattui tällainen silmään: http://www.huuto.net/kohteet/hiekanruskeat-ratsastushousut-38-kayttamattomat/137206550 (ks. kohteen pääkuva). Ajattelin etten itse haluaisi olla esillä noin jos ei lupaa ole kysytty. Ajattelin vain tiedottaa!

Piret kirjoitti...

Lilou: voi kiitos ihana :) keskiviikko taisikin olla ensimmäinen oikeasti lämmin päivä, mekossa tarkeni loistavasti !!

Sara: mutta olet kuitenkin jo päässyt sovitusasteelle maksimekko kammostasi huolimatta :)

emma: riippu toki pyjamasta :)

Annika: kiitos :)

Sofie: hei loistoidea !! tuohon hintaan kelpaakin ostaa kaksin kappalein :)

Anonyymi: iso kiitos ilmoituksesta ! Laitoin heti viestiä kyseiselle henkilölle. on se vaan ihmeellistä että luvatta käytetään toisten kuvia.

Nimetön kirjoitti...

Oi sopii sinulle sairaan hyvin tuo maximekko! ♥
-Cecilia

Piret kirjoitti...

Ria: en julkaise kommentteja jossa käytetään oikeaa nimeäni - vaikka osa lukijoista sen tietääkin.

oikeassa olet sen suhteen, että blogista löytyy myös muiden ottamia kuvia, eikä kaikkiin ole lähdettä merkitty vaikka niin ehdottomasti lainkin puitteissa pitäisi olla. lupaan petrata tämän asian suhteen.

En kuitenkaan yritä myydä mitään näitä kuvia käyttäen. toivottavasti ymmärrät :)

Maarit 5 kirjoitti...

Olen kyllä samaa mieltä, että saat kaiken näyttämään hyvältä päälläsi :)
Mun on kyllä pakko käydä katsomassa tuota mekkoa! Onko siitä kauan kun ostit eli onohan sitä vielä liikkeessä?

Piret kirjoitti...

Maarit 5: voi kiitos kovasti :) mekko on tuore ostos ja varmasti löytyy vielä myymälöistä !!

Elinakui kirjoitti...

itseltä löytyy kyseinen mekko juuri mustana ja olen aivan totally in love: materiaali,malli ja kaikki kohdallaan. harkitsen vakavasti myös tuon raidallisen ostoa.