keskiviikko 12. toukokuuta 2010

floral jumpsuits

kesäksi olisi ihana löytää ohut ja hyvin laskeutuva haalari - ja näitä kuvia katsellessa mielenkiinto alkaa kääntymään nimenomaan kukkahaalareiden puolelle.

ensimmäinen kuva on lainattu suomalaisen, lontoossa muotia opiskelevan, Sandran 5 inch and up- blogista. jos ette ole blogissa vielä käyneet suosittelen lämpimästi vierailua. neitosella on tyyli hallussa, kadehdittavan upea garderoobi sekä laadukkaat kuvat. tämä blogi yltää heittämällä ja ansaitusti omien suosikkieni kärkikastiin - katsokaa nyt mikä showstopperi tämä mimmi on.

translation // just dreaming over a floral jumpsuit.

9 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Ensimmäinen haalari on ehdottomasti paras: kuosi ja istuvuus on mahtavia. Itse olen harkinnut haalarin hankkimista, mutta kun vessassakäynti yms. hieman arveluttavat...

Nimetön kirjoitti...

Mulla on kans ollut haussa kukkahaalari jo pidemmän aikaa. Yllättävän vaikea löytää sopivaa, joko värit on tylsät tai kangas väärä.

Unknown kirjoitti...

Kiitti linkistä. Tolla tytöllä mahtava tyyli.

Nimetön kirjoitti...

törmäsin sen blogiin ihan äskettäin, kivaa et otit sen esille! kuvauksesi osui nappiin, aloin heti seuraamaan blogia:)

E kirjoitti...

mulla tuli jotenki sevigny mieleen tuosta tytöstä, siis chloe.
vois olla ihan mukava tollanenki jumpsuit. tosin mulla tulis ihan liikaa mielee mun kukkavaatteet lapsena, heh.

Nimetön kirjoitti...

Nää kuvat saa mut katumaan sitä, etten ostanutkaan Ginasta kukkahaalaria 4,90 eurolla. Argh.

Nimetön kirjoitti...

Mäkin haluaisin mut hemmetti kun ne vaan ei imartele kenenkään muotoja, ellei ole 180 pitkä ja paina 50 kiloa....:( byhyyyyy! Useimmat näyttää persejalkaisille ja takapuoli 3 kertaa leveämmälle kuin normaalisti. Itse näyttäisin kaksi lasta synnyttäneelle äidilleni 80-luvulla mikäli moisen laittaiisn päälle...harmittaa! Ehkä ei vaan kannattaisi välittää. Mutta itselläni olisi koko ajan jotenkin "tietoinen olo" levenneestä takapuolestani:)

Jenni kirjoitti...

Hahaa, olipas hassu sattuma, sillä olen itse fiilistellyt kukkahaalareita tässä jo hyvän aikaa ja sovitellutkin muutamaa, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt. :) Kiitos muuten kivasta linkkivinkistä!

Nimetön kirjoitti...

aa katoin jo et oot tossa ekossa kuvassa, eli varmaan sulle sopis tollai(=