torstai 27. toukokuuta 2010

findings

ihana päivä alkoi mahtavalla mukillisella lattea ja jatkui lounastauon onnistuneella kirpputorivisiitillä - löysin kauniin virkatun pitsitopin ja mustan läpikuultavan, pitkän paitapuseron. ah ihania molemmat, täydellisiä kesävaatteita ! en vain ymmärrä kuka raaskii luopua ilmeisesti itse virkkaamastaan topista alle kahden euron.

topin näen jo puettuna bikinien päälle, risaisten farkkushortsien kanssa juhannuksena mökkirannalle. vaikka näyttää toppi hyvältä myös mustien rintaliivien päälle puettuna - samaa läpikuultavaa efektiä kuin mesh- kankaisten paitojen ja alusvaatteiden yhdistelmässä. pidän kovasti !


crochet top, 2ndhand /sheer shirt, 2ndhand /riding pants, Topshop /bag, alexander Wang /heels, MiuMiu

translation // just found these great summer pieces from the flea market - crochet top and long sheer blouse to go with short denim shorts. love these !

14 kommenttia:

Fashion By He kirjoitti...

great outfit, the shoes are amazing!!

come follow the first ever fashion blog from a guys POV, let He know what you think

fashionbyhe.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

watch out ! this girl is gonna steal both.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo kengät vaan on sanoinkuvaamattoman upeat.

Anonyymi kirjoitti...

hei onko niitä sinun upeita kuvia siitä näyttelystä jo ollut täällä blogissa? vai vasta tulossa?:)

Christina kirjoitti...

Ihana kokonaisuus jälleen kerran! Jotenkin erityisesti ihailen tyylissäsi sitä, että osaat nähdä monissa sellaisissa vaatteissa "sitä jotain" jotka monet ohittavat helposti joko päätään pudistellen tai ihan vain huomaamattomasti. Esimerkiksi jos itse olisin törmännyt tuohon virkattuun toppiin, luulen etten olisi varmastikaan huomannut sen ihanuutta omatoimisesti. Mutta nyt asuusi yhdistettynä ihastuin heti! On jotenkin ihanaa (ja inspiroivaa!) nähdä, miten paljon sulta löytyy ideoita ja silmää yhdistellä niistä valloittavia kokonaisuuksia. :)

Unknown kirjoitti...

mahtava löytö! Noista kengistä olen niiiiin kateellinen!

Anonyymi kirjoitti...

Oot laihtunu oikeesti ihan hurjasti :/

Piret kirjoitti...

Fashion by He: thanks :)

Hanna: oh no you mean girl :)

Anonyymi: niin on !

Anonyymi: kyllä kaikki kuvat ovat ainakin vilahtaneet täällä blogissa. näyttelyhän koostui 20 kuvasta, joista olin vain kolmessa. jos saan käsiini kuvaajalta muitakin kuvia niin laitan niitä vielä tänne jossain vaiheessa :)

Christina: kiitos, ihana kommentti :) se on hassua, miten tunnun löytävän kaikkea ihanaa ja uniikkia kirppareilta, mutta kaupoista en juuri mitään :) mutta se kai se pitääkin mielenkiintoani yllä pukeutumiseen ylipäätään

Cindy: thanks Cindy.

Nita-Karoliina: no et varmasti ole ainut, olen niin onnekas kuin ehdin saamaan oman parini :)

Anonyymi: no en varmasti ole :)

www.johannasoderlund.com kirjoitti...

Pitsi toimii sulla! :)

Anonyymi kirjoitti...

tollasissa kuvissa, missä sulla on aurinkolasit päässä, sun kasvonpiirteistä tulee jotenkin mieleen heidi montage:D siis ennen kun se pilas naamansa plastiikkagirurgialla.

upea olet!

Anonyymi kirjoitti...

Tässä asussa Miu Miut pääsee oikeuksiinsa kunnolla. :)
-Cecilia

Anonyymi kirjoitti...

Voi jestas olet ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Vinkkinä: Tuota samaa kyyhkyskuosia (samaa kun siis noissa kengissä) on ainakin Ginassa ollut semmonen toppi. Näkyy mm. Mungolife-blogin aika lailla uusimmissa postauksissa. :)

MADNESSmeForfashion kirjoitti...

heart your miu2