perjantai 28. toukokuuta 2010

holiday mood

voi parhautta, tänään on saatu paljon aikaan - 12 tuntinen työpäivä, liika syötyjä goji marjoja ja lentoliput Balille. en voi uskoa että kesän päätteeksi pääsen vielä hetkeksi rentoutumaan Balin valkeille hiekkarannoille. tiedättekö sen ihanan tunteen kun saa haaveilla ja höösätä tulevaa reissua ? ja vihdoin kilistää HelsinkiVantaan kuoharibaarissa lasillisen juuri ennen lähtöä.

tänään piti tosin olla katsastamassa Mert Otsamon malliston esittely Burleski Clubilla helsingissä, eikä tehdä töitä iltaan asti. mutta välillä näinkin. mukavaa viikonloppua !


translation // im too excited ! bought flight tickets to Bali today, priceless.

8 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

et arvaa miten kateellinen olen noista lipuista sillä olen tänään laskenu budjettia ja ettiny lentoja ja hotelleja kokopäivän ! noo kyllä mä sen kaupunkiloman saan vielä vahvistettua kunhan nyt matkakumppani pystyis vahvistamaan..

Nimetön kirjoitti...

Moikka, Papper ilmestyy 4.6! Valittiin sukat sandaaleissa- vinkki :)

Ihana blogi :)

Laura kirjoitti...

Heissan,

piti vaan alkaa sanoon kuinka kiva tää sun blogi on! Eroaa ihanasti noista toisista sun ikäisten blogeista ja näkee että sinä sekä sun hovikuvaaja teette töitä tämän eteen. Kiitos :)

Vanilla kirjoitti...

Ihana tuo ylimmäinen asu! Kulutetut farkut + särmä bleiseri höystetynä upeella laukulla = osuu ja uppoaa niin saletisti.

Ja ihania Balin ennakkohekumointeja :)

Nimetön kirjoitti...

Mitä kynsilakkaa sulla on? :) Oon yrittänyt etsiä just tuota väriä!

Nana kirjoitti...

Tuo vika kuva <3 kuin muotilehdestä. Oot upea <3

katjajohanna kirjoitti...

Ah, antaisin mitä vaan, että pääsisin Balille! Se on kulttuurisesti melko merkittävä paikka ja olisi niin huippua päästä osallistumaan Balin kulttuurielämään :-)

Nimetön kirjoitti...

mäki oon yrittäny ettii tuota väriä jo ikuisuuden! kerrokerrokerro mistä se on ja mikä lakka ja blaaaaaaaaaaaaaa 8)