perjantai 12. maaliskuuta 2010

something old

muistan vielä kun jännitin tämän zaran alesta joskus vuosi sitten ostamani röyhelöpaidan läpikuultavuutta - jopa siinä määrin, että paita on roikkunut siitä asti hintalappu niskassa vaatekaappiin hautautuneena. nyt kun silmä on tottunut läpikuultaviin yläosiin - ja jopa korsetteihin - ei tämä tuntunut enää yhtään niin huonolta vaihtoehdolta. ensimmäinen kuva antaa salaman ansiosta tosin vääristyneen kuvan - ihan näin läpikuultava paita ei päivänvalossa ole.

vierastin kyllä läpikuultavuuden lisäksi paidan röyhelöetumustakin, enkä näin jälkikäteen ajateltuna tajua miksi koko paidan edes alun alkujaan ostin. monesti yritin, mutta en saanut yhdistettyä paitaa mihinkään näyttämättä turhan pramealta röyhelöineni.

joten nyt saatte antaa tuomion ensimmäisestä asusta, johon paidan olen saanut ympättyä. ikinä :  toimiiko röyhelöpaita vai haudataanko takaisin kaappiin ? itse alan kallistua tykkäämisen puolelle. parempi myöhään kuin ei milloinkaan ?

nautinnollista perjantaita ! riding pants, zara / shirt, zara / ring, ysl / boots, A. Wang / blazer, dolce&gabbana / bag, Chloe

translation // sorry for the poor pics. i bought this slightly transparent shirt from sale a year ago, and today I wore it for the first time.  think that I wasnt comfortable with the fact that in a certain light you just might see my underwear. and now I kind of like it - with the ruffles and everything.

19 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mistä ostit/tilasit tuon sormuksen ja paljon oli?

Sara kirjoitti...

Mun mielestä ei ehkä arkena, esim. töissä, mut jossain juhlimassa jees :)

Suvi kirjoitti...

Tuo paita on ihana :) itse en voisi edes käyttää tuollaista kun saisin kuulla jotain kommenttia siitä, mutta sinulla se sopii juust hyvin :)

Piret kirjoitti...

Nita-Karoliina: sormus on tilattu joulun tienoilla NAP:ista, nyt taitaa taas olla loppuun myyty joka paikasta. hinta oli muistaakseni n. 150€ :)

Sara: :) paita oli tänään päällä kahdessa työssä, eikä kukaan edes huomannut. tosin jakku nyt peittääkin käytännössä koko puseron :)

Suvi: voi kiitos :)

Nimetön kirjoitti...

Upea paita, upeat kuvat! Näytät taas niin kauniilta, tyylikkäältä ja huolitellulta, ei voi kuin kadehtia :)

Miksipä sitä ei voisi välillä käyttää röyhelöitä arkenakin? Mitä väliä mitä toiset ajattelee, saa sitä koristautua juuri niin kuin parhaakseen näkee.

Maria kirjoitti...

Tuossa stailauksessa ainakin toimii hyvin, eli simppeleiden juttujen kanssa mainio.

nellen kirjoitti...

En mä röyhelöitä vierastaisi, tuota läpinäkyvyyttä enemmänkin. Mut hei, eiköhän tääkin oo totuttelukysymys! Kerran kun se päällä uskaltautuu ulos, niin sen jälkeen ei oo enää mitään kummallista. Ja kroppakysymys myöskin, ihan näin niinkun arkijärjellä ajateltuna, ei kuka vaan voi tollasessa kulkea :) Asu on jälleen kerran hurmaava, tykkään sun tyylistä ihan simona! :)

Janita kirjoitti...

asu toimii tosi tosi hyvin ! ihana kokonaisuus... :>

sanni kirjoitti...

Vitsi näytät ihan mielettömän hyvältä, pukisitpa sitten mitä tahansa! Tosin sua en ole kyllä ikinä nähnytkään kuin päästä varpaisii 100% tyylikkäästi pukeutuneena! rakastan sun tyyliä! ja voin kertoa, ettei tuo ole tässä yhteydessä käytettynä edes kovin vahva ilmaisu:)

Nimetön kirjoitti...

Vähän siinä ja siinä, kestääkö katse tollasta arkipäivänä. :D Juhliin kyllä sopii hyvin, mutta en tiedä tuosta arkiasusta.

olisi ehkä "säädyllisempää" laittaa sinne joku toppi alle, mutta pah, siitä tulisi jo mummomainen. =)

Mutta jos se ei ole luonnossa (niinkun sanoit)
noin läpinäkyvä, sillon se on tosi jees ja pop ihan arkenakin! :)
/Cecilia

Nimetön kirjoitti...

mii laik! itse "pelkään" myös läpikuultavia asuja, enkä ole oppinut yhdistämään niitä mihinkään. mutta eiköhän sitä opita vielä :)

Essi kirjoitti...

Faaabulous ! Röyhelöä niskaan vaan hihih.

Nimetön kirjoitti...

musta toppi alle niin toimii arkena.

Lotta kirjoitti...

Mun mielestä toimii tosi jees! Toi röyhelöpaita ja sun nahkahousut <3

Jo kirjoitti...

Toimii aivan mainiosti, eikä ole mielestäni yhtään liian juhlava arkeenkaan. Itse myös ajattelin, että paidan alle voisi tosiaan laittaa topin, joka poistaisi läpikuultavuuden (jos se nyt ylipäätään on mikään ongelma.) Joka tapauksessa kaunis kokonaisuus! =)

Isa kirjoitti...

I like this outfit a lot. I have a blouse like this for years now but never had any good ideas for combinating it. now i'm inspired.

bloo90fashion kirjoitti...

gorgeous outfit!

xoxo.
bloo.

emmi-annina kirjoitti...

love it! jotain tollasta oon hakenut itsekkin jo jonkin aikaa :)

Unknown kirjoitti...

Wow, in complete adoration of this ensemble. It is just so chic, I love the contrast of all black and ivory! You are my new muse :)

xoxo
april lyn
the contemporary ingenue