tiistai 2. helmikuuta 2010

vintageblue

kukaan ei varmasti ylläty kun kerron, etten raaskinut palauttaa niitä poninkarvaisia leopardinilkkureita. mutta nyt kun päätös on vihdoin tehty, ja koekävelyt kävelty autotallissa suojassa kaikelta lumelta, voin todeta että päätös oli oikea. kengät ovat juurikin vain napakat, eivät siis pienet niinkuin alkujaan pelkäsin.

yritän kumota tätä kaamosta parhaani mukaan ja siinä samassa pitää vähän pukeutumismielenkiintoakin yllä - vaikka vaikeaahan se on kaiken lumen ja pakkasen keskellä. onneksi kaapista löytyy kuitenkin tasaisin väliajoin, joitain piristävää. tänään se piristys oli kirpputorilta ostetusta vintagemekosta modifioitu kirkkaansininen paita. parasta tässä vaatteessa on ehdottomasti värin lisäksi, graafiset ja topatut olkapäät sekä syvään uurrettu kaula-aukko.

mukavaa viikon alkua kuomat ! 

clothes, 2ndhand / ring, ysl / heels, ysl

translation // found this blue vintage shirt from my closet today. loving the bright blue colour and the bold shoulders. and when it comes to the YSL booties I ordered from NAP couple weeks ago, I desided to keep them. jey.

12 kommenttia:

SS kirjoitti...

Toi sininen + musta nahka! Pure love.

fashion clocked kirjoitti...

awesome black and vivid blue always love your posts. <3 katie
www.fashionclocked.blogspot.com

Jenni / North and South kirjoitti...

siis onko noi housutkin second hand!? voi apua, miten jollain voi olla noin älytön kirppismäihä. :D

Piret kirjoitti...

SS: :) tuo on aivan taivaallinen sinisen sävy

katie: thanks hun :)

Jenni: kyllä vain. kavennettu omakätisesti leveälahkeisista ja korkeavyötäröisistä nahkahousuista. aivan mahtavat pelit :)

Nimetön kirjoitti...

Täytyy taas vain ihastella tuhannesti asuasi. Tuo hehkuvan sinisen paidan, rokkaavien nahkahousujen ja YSL:n sormuksen yhdistelmä tuntuu lyömättömältä! Rakastan itse sinistä, joka onkin yksiä harvoja väriläiskiä, joita vaatekaappiini kelpuutan. Nyt täytyykin todeta, että olet löytänyt päällesi ehkäpä täydellisimmän sinisävyn! Tai voisin sanoa, että ehdoton suosikki sinisävyni navy sai kovan kilpailijan nähtyäni täydellisen asusi. Taisipa tämä olla tämän alkuvuoden kaunein näkemäni asu:).

Jatka sinisävyin, ne sopivat sinulle! :)

t.Sofia

Anne kirjoitti...

Kenkäsi ovat aivan mielettömät, olen iloinen että et palauttanut niitä :) Muutenkin asu on upea, sininen pukee sinua ja samoin paidan malli, puhumattakaan kuinka sormus taas sopii siihen jne.

joyful jewel kirjoitti...

blue is the colour of all that I wear.. luvin the blue:)

Lotta kirjoitti...

u-p-e-a asu. tuo sininen, noi nahkahousut, noi nilkkurit... en kestä!!

Jii kirjoitti...

Toi sinisen sävy on ihan täydellinen. Ja onneks olkoon hyvästä päätöksestä pitää kengät. ;)

Elinakui kirjoitti...

lyömätön combo jälleen kerran. ihastuin tohon sinisen ja mustan yhdistelmään vaikken olekkaan itseäni pitänyt sinisen ystävänä. näyttää kuitenkin varsin upealta. ja onneksi päätit pitää nuo kengät!

Nimetön kirjoitti...

Nuo housut istuu huonosti..

Nimetön kirjoitti...

leather pants! +++++